Iepurasul de Paste vine de la Provident! Doar acum ai credit de nevoi personale cu costuri la jumatate

Author: Oana Iosif

Invierea Domnului, sarbatorita anul acesta de catre cei peste 16 milioane de romani crestin-ortodocsi pe data de 2 mai, se apropie cu pasi repezi. Pregatirile sunt in toi, atat la sate, cat si la orase. Acestea includ curatenia de primavara, mici imbunatatiri in locuinta, intocmirea listei de cumparaturi pentru organizarea mesei festive, cat si achizitionarea darurilor pentru cei dragi, specifice Iepurasului de Paste.

Romanilor le place sa pastreze traditia pana in cele mai mici detalii indiferent de vremuri, dar cheltuielile pot depasi uneori bugetul alocat initial sau pur si simplu venitul lunar de care dispui in aceasta perioada. Asadar, pentru a bifa tot ce ai trecut pe lista de Paste, poti apela la un credit de nevoi personale de la Provident.

Alege creditul de nevoi personale de Paste de la Provident!

Acum e si mai simplu sa iti implinesti planurile pentru Sarbatorile Pascale, cu ajutorul unui imprumut promotional:

  • Sume intre 1.500 si 2.500 de lei

  • Rate fixe

  • Costuri la jumatate

    Conditii minime de aplicare in vederea obtinerii unui credit de nevoi personale Provident:

  • persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

  • venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil;

  • adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

  • un numar de telefon valabil.

    Iepurasul ajunge oriunde te-ai afla...

    Indiferent ca te afli la tara, intr-o localitate greu accesibila sau in mediul urban, fie ca ai sau nu acces la Internet si tehnologie avansata, un reprezentant de vanzari se va deplasa la adresa indicate de tine si te va ajuta privind procesul de solicitare al unui imprumut si completarea actelor necesare. In plus, prin intermediul serviciului optional si auxiliar de gestionare a creditului de nevoi personale la domiciliu, reprezentantul de vanzari iti va inmana personal banii in maximum 48 de ore, in confortul propriei tale locuinte, iar ulterior va colecta ratele saptamanal sau lunar, in functie de imprumutul ales.

    Oferim acces la o categorie semnificativa de consumatori pe piata serviciilor bancare, prin crearea unui istoric de credite si prin incurajarea responsabilitatii financiare si a incluziunii. Aproape 30% dintre clientii activi Provident traiesc in zone rurale, unde instrumentele de plata moderne sunt rareori utilizate, iar accesul la alti creditori (sucursale bancare sau alte institutii financiare) implica adesea calatorii incomode si scumpe. O parte importanta a clientilor care se indreapta spre noi se afla la prima lor experienta de imprumut, iar noi suntem aici pentru orice persoana eligibila.”

    Cum poti aplica pentru promotia de Paste?

    Solicita pe durata Campaniei, in perioada 23 martie 2021 - 26 aprilie 2021, fie prin intermediul departamentului de Relatii cu Clientii (la numarul de telefon cu tarif normal 021 275 75 75 ori 021 9877), fie pe site-ul Provident.ro, acordarea unui credit de nevoi personale. Semneaza pana la data de 27 aprilie 2021, inclusiv, un contract de imprumut pentru unul dintre produsele de creditare mentionate la Articolul 4 din Regulamentul disponibil pe site-ul Provident.ro, in sectiunea Promotia de Paste.

    Provident Financial Romania este unul dintre cei mai mari angajatori britanici si una dintre cele mai importante investitii britanice in Romania. Peste 1,2 milioane de clienti au fost deserviti in cei 15 ani de existenta, cumuland credite in valoare de aproape 1,4 miliarde EUR.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.