Ies Elena Udrea si Alina Bica din arest? Judecatorii din Costa Rica au luat DECIZIA

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 03 nov 2018, 12:23

Potrivit presei locale, cererea de eliberare a Elenei Udrea din arestul din Costa Rica a fost RESPINSA.

Astfel, Udrea si Bica Raman in arest.

Elena Udrea si Alina Bica solicitasera inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar sau arestului la domiciliu, insa, aceasta a fost respinsa de un judecator al Tribunalului Penal din districtul Pavas (San Jose). Au fost audiati martori de ambele parti, atat din partea acuzarii cat si din partea apararii. Elena Udrea si Alina Bica au fost judecate separat.

Elena Udrea si Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, in Costa Rica, perioada in care va fi efectuata procedura de extradare in Romania. Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute pe 3 octombrie de autoritatile din Costa Rica, in baza unor mandate Interpol emise la cererea Romaniei.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis si instituirea sechestrului pe toate bunurile detinute de Elena Udrea, pana la concurenta sumei de 4,7 milioane de euro, in vederea confiscarii speciale in dosarul Hidrolectrica.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.