Ies la iveală aspecte neștiute din trecutul lui Viorel Lis. Fosta soție îi aduce acuzații dure

Author: Diana Ghita

Ce detalii ies la lumină despre Viorel Lis

Sursa: Facebook

Înainte de a se căsători cu Oana, Viorel Lis a mai avut două căsnicii, iar una dintre fostele lui soții scoate la lumină detalii șocante despre acesta.

Cea care vine cu acuzații serioase la adresa fostului primar al Capitalei este Teodora, una din fostele sale soții.

Citește și: Cum se simte Oana Lis după ce s-a luptat cu cancerul. Vedeta a fost nevoită să facă asta toată vara „Încercam să mă protejez”

Fosta soție a lui Viorel Lis rupe tăcerea

Oana nu este singura femeie din viața lui Viorel Lis.

Acesta a mai fost căsătorit cu alte două femei înainte, ba chiar pe Teodora a părăsit-o pentru actuala lui parteneră, în ciuda faptului că aveau un copil împreună.

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Oana Lis, omul de afaceri s-a despărțit de Teodora după 13 ani de concubinaj și un an de căsătorie. 

Ulterior, în anul 2011, acesta a luat-o de soție pe Oana, al căror mariaj durează de mai bine de 20 de ani.

Însă, chiar dacă a trecut mult timp de atunci, fosta parteneră a lui Viorel a decis să rupă tăcerea, aducând în atenția publică niște detalii tulburătoare din căsnicia ei cu fostul edil.

,,Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat.

Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut.'',  a mărturisit fosta soție a omului de afaceri, în exclusivitate pentru Ego.

Citește și: Căsnicia Oanei și a lui Viorel Lis a fost pe cale de a se sfârși: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”. Din ce motiv au vrut cei doi să pună stop

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum i-a descoperit Teodora pe Viorel și Oana

De asemenea, pe lângă fata pe care o are cu Teodora, omul de afaceri mai are și un fiu, din prima lui căsătorie. Cu ajutorul acestuia, Teodora l-a prins pe Viorel Lis înșelând-o cu Oana. Aceasta l-a găsit împreună cu actuala lui parteneră după ce băiatul din primul mariaj al lui Viorel a anunțat-o că nu poate lua deloc legătura cu el.

,,Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana.

Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, a mai spus Teodora.

Citește și: „Trebuie să am grijă de Viorel. Cea mai mare dorință a Oanei Lis. În lacrimi, vedeta a vorbit despre Viorel Lis

Viorel Lis ar fi încercat să scape de fosta lui soție

În plus, aceasta îl acuză pe Viorel Lis de faptul că ar fi încercat să o otrăvească. După spusele ei, acesta ar fi principalul suspect, deoarece doar el avea acces la lucrurile personale ale Teodorei. Astfel, acesta este singura persoană care ar fi putut să-i schimbe pastilele.

,,Odată, cineva mi-a schimbat medicamentele din poşetă. Nu prea puteam să dorm, luam un fel de Distonocalm. Într-o zi, am fost la o recepţie, am băut ceva acolo şi am luat o pastilă să pot să adorm.

Mi s-a făcut rău, s-a chemat Salvarea, m-a dus o prietenă la spital. Ea mi-a luat şi poşeta şi hainele şi când a umblat în geantă s-a uitat la pastile şi a observat că sunt schimbate.

Ea mi-a atras atenţia, luasem altceva, de-aia mi s-a făcut rău. Viorel putea să umble, cine putea să vină la noi în casă? Le am şi acum acasă, nu am reuşit să aflu ce sunt. A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat”,  a dezvăluit fosta soție a lui Viorel Lis, potrivit sursei citate.

Citește și: Cum se simte Oana Lis după ce s-a luptat cu cancerul. Vedeta a fost nevoită să facă asta toată vara „Încercam să mă protejez”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.