Ies la iveala detalii incredibile! Adelina face dezvaluiri neasteptate! "Ii spune plasticata" Aflati ce reactii se vor declansa in casa Puterea dragostei, joi, 30 septembrie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 29 sep 2021, 19:46
video Foto(7)

Adelina va face dezvaluiri incredibile despre Alina! Aflati ce reactii se vor isca in casa Puterea dragostei, in editia de joi!

Saptamana a debutat in casa Puterea dragostei cu multe surprize, Diana a revenit in emisiune desi fusese eliminata in Gala de duminica, dar si o noua concurenta si-a facut aparitia in casa baietilor. Frumoasa Antonia a facut furori printre concurenti si a dezvaluit ca se simte atrasa de Vlad, Radu si Iacob.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Show-ul matrimonial Puterea dragostei poate fi vizionat si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online.

Indragita productie este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Desi a fost pus la zid de catre toti colegii sai si aproape de toate fetele din casa Puterea dragostei, Radu continua sa adopte aceeasi atitudine, incercand sa isi impuna autoritatea de lider suprem al casei, dupa ce in Gala de duminica, acesta a fost desemnat din nou Favoritul Saptamanii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Antonia este noua concurenta de la „Puterea Dragostei”! Pentru cine a intrat in casa iubirii si ce detalii inedite au iesit la iveala despre frumoasa blondina!

Adelina face dezvaluiri neasteptate despre Alina!

Editia de joi a emisiunii Puterea dragostei va incepe cu o discutie aprinsa intre Radu si Adelina, dupa ce tanara s-a aratat extrem de deranjata de comportamentul lui afisat fata de noua concurenta, Antonia, de care s-a apropiat in ultima vreme destul de mult, sub pretextul ca vrea sa o cunoasca mai bine.

Ulterior tensiunile se vor muta in casa baietilor, acolo unde se va declansa o cearta apriga intre Radu, Alina si Alex.

Radu le reproseaza celor doi tineri faptul ca pozeaza in relatia perfecta.
Tot in editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, Adelina va face cateva dezvaluiri incredibile despre Alina. Aceasta sustine ca Alina a spus despre Adriana ca este "plasticata". Aflati ce reactii se vor declansa in casa Puterea dragostei, joi, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Radu de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Adelina: ”M-am pupat cu ea acum o săptămână în casă...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.