Ies la iveală detalii neașteptate despre îndrăgitul Burak Ozcivit! Cum a pășit carismaticul actor în lumea celebrităților din Turcia, în urmă cu 17 ani! Iată cui îi datorează marele succes de astăzi!

Autor: Daniela Iliuta
Burak Ozcivit, unul dintre ce mai apreciati actori din Turcia
Sursa: Instagram Burak Ozcivit

Burak Ozcivit a devenit cunoscut încă de acum 17 anim, pe când a pășit în lumea modei din Turcia, drept unul dintre cele mai apreciate modele!

Burak Ozcivit a devenit celebru încă de acum 17 ani, când a primit titlul de cel mai bun model al Turciei, la care a participat dintr-o pură întâmplare, datorită tatălui săi, care a trimis o poză pe ascuns la concursul Best Model of Turkey, în anul 2004. Primul mare eveniment important din carieră chipesului Burak Ozcivit, care i-a schimbat total viață, conducandu-l spre marele succes de astăzi.

Cum a pășit carismaticul Burak Ozcivit în lumea celebrităților din Turcia, în urmă cu 17 ani

Îndrăgitul Burak Ozcivit a apărut pentru prima dată în atenția publicului, în urmă cu circa 17 ani, pe vremea când lucra în lumea modelingului. Însă destinul avea să-i pregătească o cu totul altă traiectorie în privința profesiei sale. Datorită aspectului sau fizic impresionant și a talentului sau desăvârșit atât în materie de modeling cât și în domeniul actoriei, Burak Ozcivit a urcat rapid în topuri, devenind unul dintre cei mai apreciați și renumiți actori în lumea celebrităților din Turcia.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Burak Ozcivit îi datorează marele succes de astăzi, tatălui sau, care a contribuit decisiv la acest lucru, cu 17 ani în urmă, când a trimis fără știrea fiului sau o fotografie cu acesta pentru a-l înscrie la unul dintre cele mai mari concursuri de modeling din Turcia la acea vreme, Best Model of Turkey. Ase pare că organizatorii acelui concurs au realizat la un moment dat că fuseseră aruncate la gunoi câteva poze, printre care s-a numărat și cea a lui Burak Ozcivit, pe care le-au recuperat și astfel,

tânărul a reușit să participe și chiar să și câștige titlul de Cel mai bun model al Turciei, în anul 2005 și în acest mod viață lui Burak s-a schimbat radical datorită unei fotografii norocoase, ce i-a deschis porțile către carieră de mare succes de astăzi în domeniul actoriei. Și asta pentru că celebritatea l-a ajutat să ajungă să primească din ce în ce mai multe propuneri pentru a juca în seriale de televiziune și cu o ambitie de fier a reușit să devină și actor cu drepturi depline.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incredibil cât câștigă micuțul Karan, fiul lui Burak Ozcivit din publicitate! Iată ce sume fabuloase au câștigat băiețelul și mama sa, Fahriye Evcen pentru cel mai recent spot publicitar!

Dacă pe plan profesional, destinul i-a pregătit un drum plin de succese și în viață personală, celebrul actor s-a bucurat de reușite, ajungând în prezent să aibă o familie superbă. Burak Ozcivit și Fahriye Evcen s-au văzut pentru prima dată în anul 2013, pe platourile de filmare ale producției "Çalıkuşu", în care au jucat împreună în rolurile centrale. După ceva timp cei doi s-au îndrăgostit și au devenit un cuplu și în viață reală.

Iar în anul 2017 au decis să își unească destinele. Și doi ani mai târziu au devenit părinții unui băiețel superb, căruia i-au ales numele Karan.

Citeste si: Burak Ozcivit, primele declarații după ce s-a zvonit că e pe cale să divorțeze de soția sa, Fahriye Evcen!