Ies la iveala detalii socante! "Ai inselat-o?" Ce s-a intamplat in spatele camerelor de filmat? Afla cum va decurge confruntarea dintre Bianca si Daiana si CINE va parasi casa "Puterea dragostei", DUMINICA, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 feb 2020, 13:25
video Foto(4)

Citeste si: Livian, mesaj dur pentru cei care l-au pus la zid in ultima vreme, din cauza incidentului cu Bianca! "Ati dat in mine cand eram la pamant..." Iata ce a transmis tanarul pe contul lui de socializare!

Citeste si: Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a schimbat tactica! Ei au fost desemnati "FAVORITII SAPTAMANII"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Citeste si: Ce masini scumpe detine Fernando, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum a cucerit-o tanarul pe Daiana, fosta lui iubita, pe care a reintalnit-o in emisiune!

Citeste si: Andreea Oprica, in ipostaze tandre cu unul dintre cei mai sexy concurenti de la "Puterea dragostei"! Nimeni nu se astepta la asa ceva! Iata cum au fost surprinsi in cabina de machiaj! Se naste o noua idila?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce masini de lux are Turcu de la "Puterea dragostei"! Nu o sa iti vina sa crezi cum arata unul dintre bolizii tanarului concurent! Roxana va fi extrem de incantata!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.