Ies la iveală detalii șocante despre accidentul campionului de box, care ar putea fi o tentativă de crimă: „Eu cred că a fost o gaşcă organizată”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 ian 2024, 12:15

Ies la iveală detalii șocante despre accidentul campionului de box, care ar putea fi o tentativă de crimă: Eu cred că a a fost o gaşcă organizată

Sursa: Facebook-Daniel Borgovan

Daniel Borgovan se zbate între viață și moarte pe patul de spital, după ce a căzut pe scări și s-a rostogolit un etaj întreg. Acum însă, sunt luate în calcul mai multe ipoteze.

Misterul în cazul campionului național la box din Bistrița se adâncește, întrucât sunt luate în calcul mai multe ipoteze: accident sau tentativă de crimă?

Daniel Borgovan s-a rostogolit pe scări un etaj întreg

Tânărul Daniel Borgovan are doar 30 de ani și o carieră de sportiv frumoasă înainte. Viața însă a avut alte planuri pentru acesta, după ce a căzut și s-a rostogolit pe scări un etaj întreg.

Tânărul este internat în prezent la ATI, unde beneficiază de îngrijiri medicale de specialitate, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l aduce într-o stare cât mai bună.

Citește și: A murit Natașa Raab! Actrița era cunoscută din seriale TV, filme şi reclama care a făcut-o celebră „Prea bun, prea ca la ţară”

Nu s-a schimbat nimic.

Medicii au încercat să oprească sedarea pacientului, însă a devenit agitat aşa că lucrurile au revenit la situaţia iniţială,”
a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prietenii lui Daniel sunt alături de el și nu uită că este un băiat puternic. De asemenea, aceștia consideră că nu a fost doar un accident.

„Un băiat foarte omenos, foarte de treabă. Toată lumea îl ştie, dacă a putut, i-a ajutat pe fiecare. Întotdeauna, oamenii buni păţesc ceva ce nu merită. Aş dori ca cei care sunt vinovaţi să plătească".

Tentativă de crimă sau accident?

Se pare că misterul se adâncește. Potrivit familiei lui Daniel, acesta s-a certat vineri seara cu iubita lui, iar tânăra şi-a chemat în ajutor mai mulţi prieteni. Aceştia l-ar fi atacat pe boxer pe holul blocului, ulterior acesta căzând pe scări un întreg etaj. Doar aparatele îl mai țin în viață pe Daniel.

În momentul în care am încercat să vorbesc cu el, să-l strig, să-i spun că sunt lângă el, a avut nişte reacţii care doctorii spun că sunt foarte bune.

M-a strâns de mână extrem de tare, a deschis ochii şi i-a curs lacrimă.

Există dovezi din câte știu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată,” a mărturisit Mărioara Andreica, mama acestuia, potrivit Observator.

Citește și: Doi soţi din Cluj au murit nevinovaţi din cauza unui şofer băut şi drogat, care nu s-a asigurat: „Ce a fost aseară, Doamne, fereşte!”

Poliţiştii încearcă acum să refacă firul evenimentelor pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au stat la baza accidentului cumplit și dacă tânărul ar fi fost împins intenționat pe scări.