Ies la iveala detalii socante despre Alexandra! Maria divulga ce a facut rivala sa in Republica Dominicana! Urmariti o editie exploziva Puterea dragostei, duminica, 18 aprilie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 apr 2021, 20:29
alexandra de la Puterea dragostei Foto(8)
Alexandra si Codrut, cearta apriga in casa Puterea dragostei.
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra si Codrut ajung la un pas de a pune capat relatiei lor! Concurentul descopera ce peripetii a trait iubita sa in Republica Dominicana

Daca saptamana aceasta a inceput in casa Puterea dragostei cu o atmosfera mai pasnica, datorita faptului ca in Gala precedenta nu a plecat acasa niciun concurent, treptat lucrurile au inceput din nou sa se precipite si concurentii au redeschis vechile subiecte de cearta.

In editia de sambata, unul dintre cele mai longevive cupluri din acest sezon de la Puterea dragostei a ajuns in pragul despartirii.

Este vorba despre Alexandra si Codrut, care au avut inca de la inceput o poveste de iubire cu nabadai, presarata cu multe despartiri si impacari. Insa se pare ca vacanta petrecuta de Alexandra in Republica Dominicana a pus capac relatie sale cu Codrut, care este macinat de gelozie.

Alexandra este pusa la zid de Codrut, dupa ce acesta descopera noi detalii terifiante despre aventurile ei din Dominicana!

In editia de sambata a emisiunii Puterea dragostei, Codrut s-a simtit din ce in ce mai marginalizat de partenera sa, care i-a facut multe reprosuri in ceea ce priveste comportamentul lui, iar tanarul a ajuns la un moment dat la capatul rabdarii si a rabufnit destul de violent, ditrugand un geam si o usa din casa.

In editia de duminica, 18 aprilie, in Gala Puterea dragistei, vor iesi la iveala noi detalii socante despre peripetiile si aventurile Alexandrei in Republica Dominicana.

Cea care il informeaza pe Codrut este chiar Maria, mare rivala a Alexandrei, care ii dezvaluie ce experiente de senzatie a trait iubita lui in vacanta si mai ales cu cine s-a distrat acolo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, cea care vine sa intareasca tot ceea ce s-a vehiculat despre Alexandra, este nimeni alta decat Mariana. Aceasta subliniaza faptul ca Alexandra a avut o atitudine total schimbata fata de Codrut inca de cand se afla in Dominicana, deoarece in nicio interventie prin video call avuta in casa Puterea dragostei, nu i-a transmis nicim lui Codrut. Semn ca tanara se simtea in largul ei in vacanta si nu ii ducea deloc dorul iubitului ei.

Aflati ce detalii uluitoare vor iesi la iveala despre Alexandra, cum va incerca tanara sa se apere, dar si cum va reactiona Codrut, duminica, intr-o noua Gala incendiara Puterea dragostei, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 15 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Scandal între Alexandra Cărare și Codruț: "Ieși!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO Alexandra o jignește pe Mariana: "Cățeluș"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.