Ies la iveală detalii șocante despre incidentul de pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul care și-a tăiat venele ar fi un infractor periculos

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 ian 2024, 14:23

Ies la iveală detalii șocante despre incidentul de pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul care și-a tăiat venele ar fi un infractor periculos

Sursa: Pixabay/Observator

Detalii șocante ies la iveală în cazul bărbatului care a vrut ieri să se sinucidă, după ce și-a tăiat venele pe Aeroportul Otopeni, din București. Acesta ar fi un infractor periculos, spun autoritățile.

Zborul TAROM care venea de la Bruxelles în București a fost scena unui incident șocant în care un bărbat de 47 de ani, cu antecedente penale, a creat haos la bord. Aproximativ 200 de pasageri au trăit un adevărat coșmar în momentul în care individul a devenit extrem de agresiv, amenințând și automutilându-se cu o lamă.

Bărbatul putea fi o reală amenințare. Cum a decurs filmul groazei

Cursa a decolat la 22 și 15 minute, ora locală din Bruxelles, și ar fi trebuit să aterizeze la București în două ore. Comportamentul agresiv al bărbatului a început imediat după controlul de securitate de pe aeroportul din Belgia, dar, cu toate acestea, i s-a permis să se îmbarce.

Pentru cei aproximativ 200 de pasageri, a urmat o experiență înspăimântătoare. Individul a devenit agitat și periculos, având conflicte și amenințând însoțitorii de bord.

Echipajul a luat în considerare chiar și o aterizare forțată pe un alt aeroport de pe traseu. Înainte de a ajunge la sol, au solicitat prezența poliției de frontieră la aterizare prin intermediul turnului de control.

Citește și: Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din Munchen! S-a inițiat o procedură penală împotriva actorului hollywoodian

Martorii la aceste scene de groază au fost îndrumați de urgență către ieșirea din spate a avionului, în timp ce bărbatul periculos se afla încă în partea din față.

La aterizare, acesta a început să se automutileze, scoțând o lamă pe care o ținea în gură. Ofițerii de frontieră au intervenit rapid, l-au bandajat pe individ, imobilizat și încătușat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Bărbatul ar fi un cunoscut infractor

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, apoi la Obregia. Surse din anchetă dezvăluie că acesta a avut mai multe tentative de suicid și internări la Psihiatrie încă din 2010, provenind din Galați și având un trecut infracțional marcat de tentativă de omor și viol.

„Starea pacientului este stabilă. Este în zona de supraveghere.

Va fi repartizat pe una din secţii pentru evaluare,” a transmis Adrian Ţibrina, manager la Obregia.

Compania Tarom ia în calcul să-l dea în judecată pe bărbat.

„Compania Națională de Transport Aerian TAROM SA evaluează inițierea unei acțiuni în instanță împotriva pasagerului, pentru descurajarea acestor manifestări, dar și pentru recuperarea pagubelor produse. În conformitate cu Codul Aerian al României, faptele pasagerului se încadrează la fapte penale, care se pedepsesc cu închisoare,” a transmis compania.

Autoritățile investighează acest incident pentru a stabili motivele și a lua măsuri corespunzătoare în privința individului și a eventualelor deficiențe în procedurile de securitate ale aeroportului.