Ies la iveală detalii uluitoare despre Antoni! „După cât timp a recunoscut!” Aflați cum va reacționa Vlada și ce se va întâmpla luni, 30 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 oct 2023, 20:06
casa iubirii Foto(5)

Vlada, dezamagita de Antoni

Sursa: Captură KANAL D

Antoni, pus la zid! Imaginile apărute în mediul online, în care el dansează alături de o tânără în club, vor iscă mari tensiuni în Casa iubirii! „Uite-l acolo cu aia!” Vlada va fi profund dezamăgită de comportamentul concurentului!

Cel de-al doilea sezon al show-ului Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească jumătatea și să recurgă la diverse metode de a cuceri persoană preferată, dar și multe controverse și tensiuni iscate din gelozie sau orgoliu. În Gala de duminică, Julia, Cosmin și Geani au ajuns în pericol de eliminare, iar în cele din urmă cel care a părăsit emisiunea a fost Geani, spre marea lui dezamăgire, deoarece își dorea enorm să mai rămână pentru a-și caută în continuare perechea.

Antoni, pus la zid! Imaginile apărute în mediul online, în care el dansează alături de o tânără în club, vor iscă mari tensiuni

În ediția de luni, 30 octombrie 2023, în Casa iubirii va exista o atmosferă tensionată deoarece vor ieși la iveală detalii uluitoare și total neașteptate despre Antoni, care a fost surprins recent într-un club, în timp ce dansa lasciv alături de o tânără misterioasă.

Imaginile au ajuns și în rândul concurenților din emisiune, care au anunțat-o pe Vlada.

Vizibil dezamăgită și doborâtă de tristețe, Vlada îi va reproșa lui Antoni comportamentul adoptat, în ciuda faptului că îi promisese că va fi mereu sincer cu ea și nu va mai avea ochi pentru alte fete. Deși băieții vor încerca să ii ia apărarea lui Antoni, Bianca va amplifica situația tensionată și va critica vehement gestul concurentului, acuzându-l că nu a fost sincer și i-a spus la timp Vladei despre escapadele lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar daca Antoni va spune că nu s-a întâmplat nimic grav, pe înregistrare se va putea observă cum el dansa foarte aproape de tânăra respectivă. Moment in care Vlada va observa totul foarte clar si se va întrista teribil. 

Citește și: Antoni și Vlada, momente romantice! Cei doi concurenți au avut parte de primul lor date în afara platourilor de filmare! Vlada l-a amenințat voalat pe noul ei pretendent! „Vreau să fii sincer cu mine!”

Citește și: Cristina, copleșită de emoții! Radu i-a pregătit o surpriză de senzație! Iată cum a reacționat concurenta și ce s-a întâmplat în camera roșie! „Chiar nu mă așteptam să primesc asta din partea lui!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.