Ies la iveală detalii uluitoare în Casa iubirii! Antoni s-ar fi sărutat cu o fostă concurentă în club! „Asta s-a întâmplat acum o lună!” Aflați cum a reacționat Vlada

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 nov 2023, 23:59

Andreea Mantea, uluita de zvonurile despre Antoni

Sursa: Captură KANAL D

Momente delicate pentru Antoni! S-a vehiculat recent că tânărul s-ar fi sărutat cu o fostă concurentă într-un club! Vlada a mărturisit că e la curent cu toate zvonurile! „Știu că-l place Emma, că ar vrea să între pentru el!”

Îndrăgita emisiune Casa iubirii se află la cel de-al doilea sezon, însă aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea mult visată, dar și multe controverse și uneori chiar certuri aprige iscate din cauza orgoliilor sau a geloziei. Deși în cea mai recentă Gală nu a fost niciun concurent eliminat, în prima ediție a acestei săptămâni băieții au avut parte de o surpriză uluitoare deoarece o nouă fată și-a făcut apariția în cadrul show-ului.

Momente delicate pentru Antoni! S-a vehiculat recent că tânărul s-ar fi sărutat cu o fostă concurentă într-un club

Elena, noua concurentă, a făcut furori cu silueta ei răvășitoare încă de când a pășit în camera roșie și a dorit să îl cunoască pentru început pe Cosmin, despre care a spus că îl admira. Intrarea noii concurente în Casa iubirii a iscat numeroase controverse în ambele tabere, însă în ediția de astăzi au ieșit la iveală și câteva detalii neașteptate despre Antoni, care s-ar fi sărutat cu o fostă concurentă într-un club.

În ediția de astăzi, în Casa iubirii lucrurile s-au precipitat în momentul în care Andreea Mantea a solicitat să se efectueze conexiunea cu tabăra băieților și i-a întrebat care dintre ei s-a sărutat cu o fostă concurentă în club relativ recent. Unii dintre concurenți nu s-au putut abține și au început să radă dând de înțeles că au aflat câte ceva despre respectivul eveniment însă nu au nicio dovadă palpabilă în acest sens.

Andreea Mantea: „Hai să facem conexiune! Cine s-a sărutat cu cine în club? Și care Emma? Fosta concurență? Robert? Emma fosta concurentă?”

Robert: „Da!”

Andreea Mantea: „Cine a fost în club?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Robert: „Să spună Antoni!”

Andreea Mantea: „Nu cred!”

Antoni: „Doamna Andreea, nici nu e adevărat! A fost acum o luna și ceva! Eram nou venit și ne-am întâlnit cu niște foști concurenți și ne-am întâlnit acolo și atât! Și ni s-a atras atenția!”

Antoni: „Dar acum să nu ziceți că avem un videoclip să-l punem pe ecran!” 

Andreea Mantea: „Iar te-ai înroșit Antoni!” 

Întrebată dacă a auzit și ea despre aceste zvonuri în ceea ce îl privește pe Antoni, Vlada a mărturisit că știe tot ce s-a întâmplat atunci dar știe și despre faptul că Emma, fosta concurență îl place pe Antoni și chiar și-ar dori să între în emisiune pentru el.

Citește și: Julia, mărturisiri neașteptate despre Cosmin! Iată cum a reacționat concurentul! „Mă pui într-o situație acum!”

Citește și: Elena, noua concurentă din Casa iubirii, dezvăluiri uluitoare despre concurenții care i-au atras atenția! „Radu e un simpatic!” Iată ce reacții au fetele la adresa colegei lor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.