Ies la iveală noi detalii în cazul morţii lui Eduard Giosu, tânărul care ar fi fost bătut de poliţişti

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 oct 2023, 18:54

Ies la iveală noi detalii în cazul morţii lui Eduard Giosu, tânărul care ar fi fost bătut de poliţişti

Sursa: Observator/Pixabay

Moartea tânărului Eduard Giosu ridică în continuare semne de întrebare. Camera de corp (bodycam) a unei agente a surprins momentul în care tânărul este încătuşat şi lăsat să zacă într-o baltă de sânge pe asfalt.

Moartea tânărului a stârnit multe reacții și controverse, însă deocamdată polițiștii nu sunt acuzați de nimic și nici nu vin cu multe detalii.

Noi detalii care pot schimba radical cazul morții lui Eduard Giosu

Tânărul în vârstă de 30 de ani  a fost declarat decedat  după ce a fost încătușat de polițiști, în zona Cotroceni, din Capitală.

Autoritățile susțin că acesta se dădea singur cu capul de pereți și era extrem de recalcitrant.

Părinții și apropiații lui Eduard sunt de părere că fiul lor și-a găsit sfârșitul în urma loviturilor primite de la oamenii legii.

Citește și: Dragoste interzisă între o polițistă și un arestat la domiciliu. Cei doi își trăiau povestea de iubire chiar în timpul cercetărilor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Totul poate lua o întorsătură bruscă, deoarece agenta care avea bodycam-ul este acum la audieri, alături de avocata victimei. Vorbim în continuare despre audieri. Rămâne de văzut ce date va oferi aceasta procurorilor. 

Iubita lui Eduard, acuzații la adresa oamenilor legii

Iubita lui George a fost siderată de faptul că polițiștii făceau glume pe seama situației în care se afla tânărul.

Deși se speculase faptul că acesta era destul de recalcitrant și agresiv, iubita tânărului susține că cei doi și-au petrecut seara alături de prieteni și că acesta nu a consumat nimic.

Citește și: Raed Arafat subliniază importanța mesajelor RO-Alert: "Nu putem ignora informațiile de la Ministerul Apărării”

Nu am consumat nimic, a fost ziua mea. Am stat într-o grădină cu el și am ascultat muzică live toată ziua. Seara, când ne-am întors acasă, erau și colegii mei de apartament. La ora 01.30 el a zis că se bagă în pat pentru că e târziu și intră la muncă. Am mai stat cu amicii mei și după m-am dus în cameră. La un moment dat, Eduard s-a ridicat, părea așa neliniștit, a zis că are nevoie de aer și că se duce să fumeze o țigară ”, a povestit iubita tânărului decedat, potrivit  Româniatv.net.

Polițiștii prezenți la fața locului susțin că bărbatul se afla doar în lenjerie intimă și că avea mai multe răni pe corp. Potrivit acestora, bărbatul ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap în momentul în care au folosit spray-ul lacrimogen.