Ies la lumină detalii terifiante în cazul celor două românce ucise în Italia! Polițiștii au dezvăluit scenariul crimei

Author: Diana Ghita

În ce circumstanțe s-a produs dubla crimă din Italia

Sursa: Unsplash

În noaptea dintre 4 și 5 ianuarie, două femei au fost ucise cu bestialitate chiar în centrul orașului Naro, din Italia.

Victimele atacului nemilos sunt două românce, pe nume Delia Zărnescu și Maria Rus. După ce trupurile lor neînsuflețite au fost găsite, a fost efectuată autopsia, pentru a se afla, concret, în ce circumstanțe au decedat.

De la ce a pornit dubla crimă din Italia

De când cele două femei, în vârstă de 58 și 54 de ani, au fost identificate, carabinierii și procurorii au derulat cercetări continue, pentru a descoperi cum s-a produs odioasa crimă.

Autorul faptei ar fi un tânăr român de 24 de ani, care joi seară venise la o cină organizată acasă la Delia Zărnescu. Acesta a consumat o cantitate ridicată de alcool, ceea ce l-a făcut să-și piardă judecata și să o agreseze sexual pe gazdă, scrie Giornale di Sicilia.

După ce a încercat să-l respingă pe tânăr, femeia i-a dat afară din casă pe musafiri.

Ulterior, românul de 24 de ani a decis să meargă la domiciliul Mariei Rus, despre care s-a discutat în timpul cinei.

Odată ajuns acasă la ea, pe aleea Avenia, tânărul i-a aplicat multiple lovituri, în urma cărora femeia a decedat. Încercând să scape de cadavru, acesta l-a ars, cu ajutorul unui fotoliu din casă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce s-a descoperit la autopsia româncelor ucise

Acestuia nu i-ar fi fost de ajuns o singură victimă, așa că a revenit la domiciliul Deliei Zărnescu, spărgând ușa și omorând-o cu sânge rece pe femeie, lovind-o în cap cu tot ce îi ieșea în cale, precizează sursa citată.

Fiind suspectul principal în acest caz, românul de 24 de ani a fost arestat în vederea infracțiunilor de omucidere și de profanare de cadavru.

Recent, a fost emis rezultatul necropsiei celor două românce. Pe trupurile lor, medicul legist a descoperit foarte multe leziuni, ceea ce denotă faptul că au fost agresate cu o mare bestialitate, înainte de a deceda, mai scrie presa italiană.

Delia și Maria vor fi înmormântate luni, iar în acea zi va fi doliu național în orașul Naro, din regiunea Agrigento. Anunțul vine din partea primarului, iar acest gest de dorește a fi un „semn tangibil al apropierii locuitorilor din Naro de familiile victimelor, dar şi de comunitatea românească, parte activă şi productivă a oraşului”.