Ies la lumină detalii tulburătoare despre accidentul de la 2 Mai! „Poliţia nici măcar nu ne-a anunţat că fiica noastră a murit, ne-au anunţat de la pompe funebre”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 20 aug 2023, 15:46

Tatăl fetei ucise la 2 Mai îi dorește mulți ani de închisoare criminalului

Sursa: stirilekanald.ro; Antena3

Tatăl fetei ucise de către șoferul care gonea pe străzile din 2 Mai, sub influența drogurilor, a mărturisit că nu a fost anunțat de către autorități cu privire la accidentul care i-a provocat decesul fiicei sale.

Cătălin Ștefan Dragomir, tatăl fetei decedate, a dezvăluit că a fost înștiințat de către firma de pompe funebre cu privire la moartea violentă a fiicei sale.

Citește și: Grav accident pe litoral! Opt oameni au fost spulberați de o mașină, la ieșire din 2 Mai. Șoferul era sub influența substanțelor interzise

Nu a fost anunțat de către autorități cu privire la accidentul care i-a provocat decesul fiicei sale

Tatăl victimei a mulțumit, într-o notă ironică, polițiștilor care nu și-au îndeplinit total datoria. Chiar dacă, potrivit procedurii, autoritățile ar fi trebuit să înștiințeze familia fetei despre tragedie, acestea nu au respectat acest lucru.

În consecință, Cătălin Ștefan Dragomir a primit cumplita veste de la firma de pompe funebre și de la vărul tinerei, care se afla, și el, în grupul lovit de mașină, dar care a scăpat teafăr.

,, Mulţumim Poliţiei Române. Nu m-a contactat nimeni să ne spună ”Fata dumneavoastră a păţit ceva”. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia. Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu speritura ”, a dezvăluit tatăl.

Totuși, bărbatul afirmă că nu poartă nicio ură față de criminalul fiicei sale, ci își dorește ca acesta să primească o pedeapsă severă, cu mulți ani de închisoare, pentru faptele

comise.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Tânărul care a produs tragedia din stațiunea 2 Mai a fost reținut. Ce declarații halucinante a făcut șoferul!

Ce mesaj are tatăl fetei ucise pentru șoferul de 19 ani

,, Să sufere şi ei cum suferim noi.

Atât şi nimic mai mult. Puşcărie să facă băiatul. Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta de 19 ani, teribilistul ăsta cu droguri în faţa mea, nu l-aş atinge nici măcar cu o palmă. Deja l-a bătut soarta. Ce vă pot spune despre copilul meu. Era un copil cuminte şi nu pentru că era al meu. A învăţat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasă, nu bea, nu fumează şi chiar mă mândream şi mă mândresc că este copilul meu.

Am fost să o recunosc. Nici pe soţia nu am lăsat-o să intre, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu vreau decât să plătească. Nu mă refer financiar. Să facă puşcărie până să se căiască, să îi pară rău pentru ce a făcut şi să vadă şi alţii ”, a povestit tatăl îndurerat, potrivit romaniatv.net

Fata căreia accidentul i-a adus sfârșitul studia Geografie turistică, la București.

Aceasta era o elevă eminentă, obținând media 9,81 la examenul de bacalaureat. Băiatul care a decedat, și el, în urma evenimentului de la 2 Mai, era colegul fetei.

Citește și: Substanțele interzise, unul dintre factorii care au dus la oribila crimă din Mangalia? „Au un efect devastator asupra creierului”