Ies la lumină detalii tulburătoare din ziua în care a murit Mile Povan! Vecinii lui fac mărturisiri dureroase

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 mar 2024, 17:04

Mile Povan a murit la vârsta de 31 de ani

Sursa: Facebook Mile Povan

Cântărețul de muzică populară, Mile Povan, s-a stins din viață subit, în propria casă, după ce s-a prezentat cu o stare severă de rău la spital.

Mile Povan s-a prezentat la spital cu o stare avansată de rău, iar după mai multe investigații medicii au decis să-l interneze, însă, ulterior, acesta a hotărât să se externeze la cerere din spital.

Ce declară vecinii lui Mile Povan

La scurt timp după ce a revenit acasă, artistul, în vârstă de 31 de ani, nu a mai dat niciun semn, deși fratele lui, Marius, l-a sunat în repetate rânduri, pentru a se interesa de el.

În urma mai multor apeluri telefonice, fratele artistului a decis să meargă la el acasă, pentru a vedea ce face.

Însă, odată ajuns acolo, acesta a găsit ușa încuiată, ceea ce l-a panicat și l-a făcut să spargă ușa, iar în momentul în care a pătruns în locuință, bărbatul l-a găsit pe cântăreț fără suflare. Deși fratele lui Mile Povan a chemat ambulanța, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața, constatând decesul.

Vecinii cântărețului de muzică populară, care au luat parte la scenele îngrozitoare, fac relatări de-a dreptul tulburătoare despre momentul în care a fost găsit: „Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”.

Citește și: Imaginile sfâșietoare de la priveghiul lui Mile Povan: „Nu te vom uita niciodată”. Familia și apropiații sunt distruși de durere| FOTO

Din ce cauză a murit Mile Povan

Moartea atât de bruscă a lui Mile, care nu a dat niciun semn că s-ar confrunta cu anumite probleme de sănătate, i-a șocat pe toți apropiații săi. Acesta s-a stins din viață în seara zilei de marți, 27 februarie, iar tragicul eveniment a lăsat o durere imensă în inimile familiei și ale cunoscuților lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Conform declarațiilor făcute de fratele artistului, acesta consuma, de ceva timp, pastile pentru slăbit, iar acestea i-ar fi provocat starea de rău cu care s-a prezentat la spital.

Însă, ulterior, după ce i s-a efectuat autopsia, s-a descoperit cauza exactă a decesului său.

Citește și: De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan! Marius, fratele lui, a povestit despre ultimele clipe din viața artistului

„Infarct miocardic (n.r: cauza morții) Când i-au făcut autopsia au constata că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct”,  a

dezvăluit Marius, fratele lui Mile Povan.

Deși apropiații îl descriu pe artist ca fiind o fire foarte pozitivă, înainte de a muri, acesta a lăsat un mesaj foarte profund pe rețelele sociale, prin care, probabil, a vrut să facă referire la starea fizică și spirituală cu care se confrunta în acele momente, simțind, poate, că sfârșitul i se aproprie.

„Când înțelegem că nu avem nevoie de mai mult, ne vom liniști. Consolidând zilnic această credință, vom trăi împăcați!”,  a scris Mile Povan într-o postare pe contul său personal de Facebook.