Ies la lumină ipoteze tulburătoare în cazul bărbatului găsit cu capul strivit între Agigea și Eforie! Ce ar fi pățit, de fapt, victima de pe DN39

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 iul 2024, 12:48

Bărbatul cu capul zdrobit a fost găsit sâmbătă, pe DN 39

Sursa: Pexels.com

Polițiștii iau în considerare mai multe ipoteze referitoare la circumstanțele în care un bărbat și-a pierdut viața pe marginea DN 39, între Agigea și Eforie Nord, județul Constanța.

Printre posibilele scenarii ale morții bărbatului găsit cu capul zdrobit pe DN 39 se numără faptul că ar fi putut fi implicat într-o altercație, lovit de o mașină sau că trupul său ar fi fost adus ulterior pe acel drum, după ce a fost ucis.

Citește și: „Din păcate am văzut vreo 3 pui astăzi, morți, aduși de valuri...”. Ce au găsit oamenii pe o plajă din Eforie Sud

Cadavrul bărbatului găsit sâmbătă între Agigea și Eforie Nord prezenta un traumatism cranian grav și capul zdrobit. Acesta a fost descoperit sâmbătă dimineața, în jurul orei 06:00, iar medicii au constatat decesul la fața locului.

În jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost alertați cu privire la prezența unui cadavru în apropierea DN 39. O anchetă a fost deschisă pentru identificarea exactă a împrejurărilor decesului și pentru stabilirea identității victimei.

„La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în apropierea D.N. 39, între localitățile Agigea și Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz continuă, în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța, într-un comunicat.

Cine este bărbatul găsit cu capul strivit pe DN 39

Inițial, identificarea bărbatului a fost dificilă, din cauza lipsei actelor de identitate asupra sa, iar polițiștilor le-a luat aproape 10 ore pentru a-l identifica. Conform informațiilor furnizate de Observator, anchetatorii au dedus că victima este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Ilfov.

Citește și: Motivul pentru care un șofer a atacat o mașină în care se aflau doi copii, în Constanța! Acesta ar fi fost provocat de tatăl micuților

Moartea bărbatului găsit fără suflare între Agigea și Eforie Nord este învăluită într-un mare mister, iar oamenii legii continuă cercetările, pentru a afla, concret, în ce împrejurări a decedat victima.