Ies la lumină noi detalii despre crima din Mangalia. Loredana a fost supusă expertizei psihiatrice

Author: Diana Ghita

Loredana va fi supusă mai multor expertize

Sursa: stirilekanald.ro; Facebook

Loredana, tânăra care și-a ucis prietena în Mangalia, a trecut ieri, 17 august, prin 2 expertize. În urma acestora se vor putea stabili motivele din spatele crimei.

Într-un episod de furie, Loredana și-a atacat prietena cu un cuțit, luându-i viața.

Citește și: Dezvăluiri șocante despre ce pățește criminala din Mangalia în spatele gratiilor. Avocata tinerei crede că aceasta este victima

Expertizele vor duce la identificarea cauzei crimei

Loredana și victima ei, Alina, erau la mare pentru a munci. Cele două se angajaseră drept cameriste la un hotel din stațiunea Saturn.

Ieri, pe 17 august, criminala din Mangalia a fost supusă unor expertize, una psihiatrică, iar cealaltă medico-legală. Acestea vor construi profilului ei psihiatric, dar vor veni și în ajutorul autorităților pentru a stabili exact ultimele clipe din viața Alinei, tânăra ucisă de Loredana.

De asemenea, în urma expertizelor, vor fi stabilite și condițiile în care asasina va fi judecată pentru fapta săvârșită.

Rănile de pe trupul Loredanei, provenite din lupta cu victima, vor fi analizate prin intermediul expertizei medico-legale. Alina s-ar fi luptat să scape cu viață din mâinile asasinei, lăsându-i acesteia multiple zgârieturi pe corp.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și:   „Ei repetă tot ce au văzut” Loredana ar fi la rândul ei o victimă. Ce expertiză i-au făcut psihologii și ce a reieșit din comportamentul criminalei din Mangalia

Loredana a fost supusă și unei expertize psihiatrice

„Inculpata a fost examinată medico-legal din punct de vedere fizic, pentru a stabili dacă leziunile pe care le deține pe corp, mai exact pe mâini, pe față, pe spate sunt ca urmare a agresiunii reciproce cu victima după ce a înjunghiat-o",  a declarat avocatul IML, potrivit stirilekanald.ro.

Întrebat dacă Alina a agresat-o pe atacatoare, sursa citată a mai expus faptul că: ,,După ce a înjunghiat victima, s-au agresat reciproc, s-au bătut, mai exact, până când victima și-a dat viața”.

Ulterior expertizei medico-legale, Loredana va trece prin expertiza psihică. În urma acesteia se va putea deduce dacă, în momentul în care i-a luat viața prietenei, asasina avea discernământ.

„Urmează să se efectueze o expertiză psihiatrică ca să ateste dacă inculpata la momentul săvârșirii faptei avea suficient discernământ sau dacă avea vreo afecțiune pre-existentă care să fi impulsionat și să fi condus la săvârșirea unei asemenea fapte, de o gravitate deosebită",

a adăugat avocatul IML.

Citește și: „Eu nu am vrut să o omor, însă m-am pierdut cu firea” Decizia luată de procurori, după ce Loredana le-a prezentat mai multe scenarii ale crimei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.