Ies la lumină noi detalii despre relația Vivianei Sposub cu George Burcea! Un apropiat a dezvăluit pe internet un detaliu care a stârnit curiozitatea tuturor

Author: Diana Ghita
Actualizat: 20 iul 2023, 17:08

S-au împăcat Viviana Sposub și George Burcea? 

Sursa: Facebook

La scurt timp după ce făcut publică despărțirea de George Burcea, Viviana Sposub a publicat o postare pe Instagram care a generat multe bănuieli în rândul urmăritorilor.

Viviana Sposub și George Burcea au avut o relație de 3 ani.

Citește și: Ce spunea Viviana Sposub despre George Burcea înainte să se despartă. Nimeni n-ar fi prezis că povestea lor se va sfârși după trei ani: „Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George”

Ce a stat la baza despărțirii

Cei doi parteneri au fost plecați câteva luni în Statele Unite, unde Viviana a acceptat să-și însoțească iubitul pentru câteva luni.

Acolo, actorul a luat parte la un proiect important. Însă, după întoarcerea în țară a cuplului, relația nu a mai funcționat

,,Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbiz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România.

A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul.

A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru cancan.

Citește și: Primele declarații ale Vivianei Sposub despre despărțirea de George Burcea! Motivul pentru care s-au separat: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

S-au împăcat Viviana Sposub și George Burcea?

După câteva luni de la revenirea cuplului în România, relația lor nu a mai fost la fel, iar acum câteva câteva zile, Viviana Sposub a anunțat public despărțirea de actorul român.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Însă, nu a durat mult timp după ce și-au făcut publică despărțirea, căci o cunoștință din America i-a dat imdediat de gol.

Un bărbat pe care cei doi l-au cunoscut, cel mai probabil, în timpul pe care l-au petrecut în Los Angeles, le-a transmis, public, un mesaj. Americanul le-a transmis, printr-un InstaStory, Vivianei și lui George, că îi așteaptă să se întoarcă în America, împreună.

„Am niște mașini pentru voi doi, să faceți întrecere când vă întoarceți în Vegas. Să vedem cine e mai rapid! @george_burcea @viviana.sposub”

, a fost mesajul postat pe Instagram de către prietenul lui George Burcea și al Vivianei Sposub.

Fosta prezentatoare TV nu a întârziat să reposteze mesajul apropiatului, însă nu a oferit detalii în plus despre situația actuală în care se află ea și fostul ei iubit. Acest story a declanșat curiozitatea fanilor, făcându-i să se întrebe dacă Viviana și George au decis să mai dea o șansă relației lor.

Viviana s-a arătat uimită de filmulețul publicat de american pe social media, acest lucru poate fi dedus din răspunsul ei.

„Wow!”, a răspuns Viviana Sposub în story-ul republicat.

Citește și: „Este singura mea amintire” Cui i se adresează Viviana Sposub printr-un mesaj surprinzător transmis pe rețelele sociale