Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 oct 2024, 20:54

Liam Payne a murit în Buenos Aires

Sursa: Facebook Liam Payne

Moartea neașteptată a lui Liam Payne la doar 31 de ani a șocat întreaga lume, însă noi detalii despre zilele premergătoare tragicului incident aduc o lumină sumbră asupra stării în care se afla artistul.

Conform autorităților din Buenos Aires, Liam Payne nu a fost victima unui accident, ci a sărit de la balconul hotelului unde era cazat. Gestul său reflectă o luptă interioară extrem de dureroasă, mai cu seamă că, înainte cu doar câteva zile înainte de tragedie, artistul se confrunta cu o perioadă foarte de dificilă pe plan personal și profesional.

Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca Liam Payne să-și piardă viața

Deși publicul îl știa ca pe un fost membru al trupei One Direction și ca artist solo de succes, realitatea din spatele scenei era cu totul alta. Conform spynews.ro, Liam Payne fusese recent abandonat de Capitol Records, casa de discuri cu care colaborase încă de la începutul carierei sale solo. Această veste a avut un impact devastator asupra cântărețului, care deja se lupta cu numeroase probleme personale.

Martorii din hotelul din Buenos Aires, unde Payne se afla în vacanță, au povestit, conform Sky News, că artistul era „extrem de agitat” în zilele dinaintea incidentului. Managerul hotelului a confirmat că starul fusese văzut „beat și drogat”. În camera de hotel, artistul ar fi spart mai multe obiecte. Agitația sa a culminat cu gestul fatal, care a pus capăt luptei sale interioare.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui Liam Payne! Ce le-a spus managerul hotelului autorităților, cu doar câteva minute înainte ca artistul britanic să cadă de la etajul 3. Conversația a fost făcută publică

Pe lângă eșecul profesional și problemele legate de dependență, Liam Payne traversa și o perioadă complicată în viața sa personală. Relația cu fosta sa logodnică, Maya Henry, fusese marcată de tensiuni și dispute legale care l-au copleșit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Cei doi și-au început relația în 2019, însă, după câțiva ani, logodna lor a fost anulată brusc în 2021. În mod public, Liam a recunoscut că despărțirea nu s-a petrecut în condiții bune și că a lăsat urme adânci asupra stării sale psihice.

O sursă apropiată cântărețului a declarat, pentru People, că acesta era „extrem de copleșit de toate problemele legale”,  iar acestea l-au împins spre o stare de instabilitate emoțională.

Ce mesaje au apărut pe rețelele sociale, după moartea lui Liam Payne

Mesajele de regret și condoleanțe nu au întârziat să apară, inclusiv din partea casei de discuri care îl abandonase.

Reprezentanții acesteia au transmis un mesaj pe Instagram în care și-au exprimat durerea resimțită după pierderea artistului: „Suntem devastați de tragica moarte a lui Liam Payne. Amintirea lui va trăi prin muzica sa și prin nenumărații fani pe care i-a inspirat și care l-au adorat. Trimitem cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi lui Liam”.

Cheryl Cole, cu care Liam Payne a avut o relație între 2016 și 2018 și împreună cu care are un copil, a postat, la rândul său, un mesaj sfâșietor pe Instagram, prin care și-a exprimat regretul pentru pierderea fostului său partener.

Citește și: Ultimul video postat de Liam Payne cu doar câteva ore înainte să cadă de la etajul 3. Ce le arăta fanilor

„Liam nu era doar un stat pop și o celebritate, era un fiu, un frate, un unchi, un prieten drag și tatăl copilului nostru de 7 ani. Iar acum copilul trebuie să realizeze că n-o să-și mai vadă tatăl niciodată. Înainte de a lăsa comentarii, întrebați-vă dacă v-ar plăcea ca propriii copii sau familia voastră să le citească. Vă rog, lăsați-l pe Liam să se odihnească în pace”,  a transmis Cheryl Cole.