Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Virgil Chirică! Milionarul plănuise totul! Cum a decurs filmul morții sale

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 13 feb 2024, 21:44

Ce a făcut Virgil Chirică înainte de a-și pune capăt zilelor

Sursa: Facebook Virgil Chirică

Virgil Chirică, un afacerist din București în vârstă de 46 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor printr-un plan bine pus la punct.

Virgil Chirică se număra printre cei mai renumiți milionari din spațiul public, fiind partener cu Cristi Borcea și Dan Șucu într-un proiect imobiliar desfășurat în nordul Bucureștiului.

Ce mesaj a lăsat Virgil Chirică înainte de a-și lua viața

Omul de afaceri a decis să se sinucidă în baia propriei case, din Voluntari. Acolo, după ce a luat câteva pastile, bărbatul a dat foc mai multor saci de cărbuni, pentru a se intoxica cu monoxidul de carbon emanat.

Înainte de a recurge la acest gest extrem, afaceristul s-a asigurat că nimeni nu poate intra peste el să-l salveze, încuind ușa de la baie, dar și ușa principală a locuinței.

Citește și: „Nu mă voi opri aici”. Război total între Călin Donca și Dorian Popa. De la ce a pornit totul și ce i-a cerut omul de afaceri cunoscutului influencer

De asemenea, Virgil a lăsat un bilet de adio, înainte de a pleca din această lume, pentru a explica de ce a ales să-și ia viața. Deși nu a spus, exact, ce l-a determinat să recurgă la acest lucru, bărbatul a lăsat un mesaj din care se subînțelege că se gândea de ceva timp la moarte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„I am already asleep" (n.r.- Sunt deja adormit)”,  a scris omul de afaceri pe o coală, înainte de a se sinucide.

Virgil Chirică a mai încercat să se sinucidă, în trecut

Gândurile întunecate ale lui Virgil Chirică au fost puse în aplicare și acum patru ani, când a încercat să își ia viața printr-o tehnică identică. Însă, în acel moment, afaceristul a fost salvat.

Totuși, cineva a încercat să-l scape de la moarte și de această dată, însă a intervenit prea târziu, bărbatul fiind găsit, deja, mort.

În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal în vederea comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citește și: Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului

„Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”,  anunță oamenii legii.