Ies la lumină noi detalii tulburătoare în cazul Dianei, tânăra ucisă în Buzău! Planul malefic pe care îl avea, de fapt, soțul ei: „Ar fi trebuit să fie încă două crime”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 aug 2024, 21:20

Diana a fost ucisă cu bestialitate de propriul soț

Sursa: Facebook

Un detaliu cutremurător a ieșit la iveală la două săptămâni de la tragica moarte a Dianei, o tânără de doar 25 de ani, care a fost ucisă în județul Buzău de propriul soț, sub ochii copilului. Dezvăluirile au fost făcute de bunica tinerei.

Cel mai terifiant aspect al crimei din Buzău constă în faptul că soțul Dianei nu s-a limitat doar la uciderea ei, ci a încercat să-l omoare și pe copilul lor de doi ani, precum și pe bunica victimei.

Ce mărturii a făcut bunica Dianei, tânăra ucisă de soț în Buzău

Diana a fost ucisă cu brutalitate de către soțul ei, într-un atac șocant ce a avut loc sub ochii copilului lor. Într-un acces de furie, partenerul gelos a ademenit-o pe tânără într-o parte mai izolată a curții și

a lovit-o mortal cu un topor. Copilul de doar doi ani a fost martorul acestei scene îngrozitoare.

Bunica Dianei, Lidia Dinu, a reușit să-l salveze pe copil și să scape de furia atacatorului în ultimul moment. Criminalul ar fi încercat să-i ucidă și pe ei, dar femeia a reușit să se apere și să-și protejeze strănepotul. Însă, pentru Diana, a fost mult prea târziu.

„Zece minute a apucat să se bucure și ea de copil. Ea i-a spus lui «În seara asta îmi dai și mie copilul acasă» și el i-a răspuns «Să mai vedem!». S-au dus în spatele casei și eu am vrut să mă duc după băiat, am făcut doi pași, la care el a strigat «Lasă-ne să stăm singuri, să vorbim!». I-am lăsat, dar apoi l-am auzit pe băiat că țipa și m-am dus să văd ce este.

O omorâse. I-a dat cu toporul în spate, avea două găuri mari în cap și i-a tăiat și vârful de la urechea stângă. Nici nu a avut timp să strige după ajutor. Tricoul băiatului era plin de sânge. Ea era moartă și el fugea cu copilul în brațe. Dumnezeu mi-a dat putere, i-am smuls copilul și am ieșit pe poartă”, a povestit Lidia Dinu, pentru Gândul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Crimă oribilă în Buzău: Orbit de gelozie, şi-a ucis iubita cu un topor chiar în fața copilului lor de 2 ani

Între Diana și soțul ei existau probleme de mult timp. Bunica victimei trăia cu frica de a fi atacată și obișnuia să doarmă cu ușa încuiată atunci când nepoata ei nu era acasă. Tânăra presimțea că ceva rău s-ar putea întâmpla, motiv pentru care îi ceruse bunicii să aibă grijă de copil.

Ce plan malefic a pus la cale soțul Dianei, înainte să o ucidă cu toporul

Lidia Dinu, care și-a crescut nepoata de la o vârstă fragedă, este sfâșiată de durere și nu poate accepta faptul că Diana a fost ucisă de cel care trebuia să o protejeze. Criminalul nu doar că nu are remușcări pentru teribilul gest, dar ar fi declarat că ar mai fi trebuit să ucidă alte două persoane.

„Diana a plecat pe litoral luni după-amiază și noaptea, pe la 3 și ceva, m-a sunat să mă întrebe ce fac. I-am zis că dorm. M-a întrebat și de băiat ce face și i-am zis că și el doarme. Apoi m-a întrebat de ce am încuiat ușa, că a venit B. să vadă băiatul. I-am zis «Păi ce să caute la ora asta să vadă băiatul?». A doua zi mă așteptam ca el să mă întrebe de ce dorm cu ușa încuiată la cameră, dar nu mi-a spus nimic.

Citește și: „Luase și copilul să îl omoare” Detalii înfiorătoare despre crima de la Buzău! Bărbatul care și-a ucis soția din gelozie ar fi intenționat să-l omoare și pe copil

Joi, s-a dus la ea pe litoral și i-a luat telefonul, a zis că el a dat banii pe el. Diana m-a sunat de pe telefonul prietenei ei și mi-a spus «Vezi că vine ăla acasă, fugi, să nu omoare copilul!». Îi spusese «Mă duc acasă și o omor și pe bunica, îl omor și pe copil». Când am auzit, mi s-a făcut frică și am plecat cu copilul la mama Dianei, în oraș. El a zis la poliție că ar fi trebuit să fie încă două crime și că îi pare rău că nu le-a făcut. A mai spus că nu regretă că a omorât-o pe Diana” , a mai declarat Lidia Dinu, pentru sursa citată.