Ies scantei la Bravo, ai stil! Celebrities. "Multe note au fost date si pe impresia artistica" Carmen Negoita le pune la zid pe Viviana Sposub si pe Ioana Filimon!

Autor: Ana Filip

Carmen Negoita le-a luat in colimator pe Viviana Sposub si pe Ioana Filimon, despre care a afirmat ca sunt cele mai vocale si fac doar show.

Vizibil deranjata de verdictele juratilor date in ultimele doua editii colegelor sale, care nu meritau neaparat stelute pentru tinutele lor, Carmen Negoita le-a pus la zid pe Ioana Filimon si pe Viviana Sposub. Iata cum au reactionat cele doua concurente!

Bravo, ai stil! Celebrities. Carmen Negoita, revoltata de calificativele date de cei trei jurati colegelor sale!

Cea de-a patra saptamana a competitiei Bravo, ai stil! Celebrities a inceput cu multe momente tensionate iscate intre unele concurente, pe masura ce lupta acestora devine din ce in ce mai aprriga in

ceea ce priveste pregatirea tinutelor vestimentare. Cele noua celebritati isi doresc de la o editie la alta sa ii impresioneze pe cei trei jurati cu outfit-urile lor din ce in ce mai bine realizate. Astfel, presiunea si emotiile care apasa pe umerii concurentelor sunt din ce in ce mai mari, mai ales ca se apropie si prima Gala eliminatorie a acestui sezon.
Deranjata de verdictele date de jurati in editia precedenta Ioanei Filimon si Vivianei Sposub, care dupa parere ei nu meritau deloc stelute, Carmen Negoita le-a pus la zid pe cele doua colege, acuzandu-le ca primesc stelute doar pentru
faptul ca sunt vocale si nu pentru tinutele lor.

Discutia fetelor a inceput in culise, dupa editia de joi, cand Carmen Negoita le-a atras atentia colegelor sale, Viviana si Ioana, cu privire la faptul ca au primit stelute doar pentru ca au fost foarte vocale si au facut show si nu pentru ca au prezentat tinute bune.

Carmen: Multe note au fost date si pe impresia artistica nu neaparat pentru tinutele in sine! Nu toate au fost bune! Si cum comenta si ieri Ioana una dintre tinute care a fost

punctata cu Bravo, ai stil! si din punctul nostru de vedere nu era... era cumva incropita, dar a trecut cu indulgenta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viviana: Eu nu consider ca juriul da note pe conflictul dintre mine si Rux, sau pe discutiile care au loc aici, care n-au legatura cu tinuta! Pentru ca de fiecare data daca am dat-o in bara, mi s-a spus verde in fata ca am dat-o in bara! Nu mi-a zis nimeni, esti imbracata prost dar mi-a placut ce i-ai zis lui Rux, iti dau o steluta!

Citeste si: Carmen Negoita, in lacrimi! "Stati sa-mi revin! M-am simtit rau si cred ca mi-a accentuat starea" Ce anume a patit concurenta?

Citeste si: Ioana Filimon, cu burtica de gravida, la “Bravo, ai stil! Celebrities”