Iese mereu din tipar si socheaza  prin declaratii! Cum poate deveni o simpla invatatoare un politician prezent pe toate ecranele televizoarelor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:56

Dar un gest extrem avea sa o propulseze pe ecranele televizoarelor!

Dupa ce Guvernul Boc a taiat alariile bugetarilor cu 25 la suta, invatatoarea, cuprinsa de revolta, a decis ca doar greva foamei i-ar putea face pe ministrii sa renunte! Doua luni si jumatate Cristiana Anghel a stat pe un pat de spital.
Dupa acest episod dramatic, toata lumea stia cine este Cristiana Anghel. Si pentru ca avea potential, doamna invatatoare a ales politica. S-a inscris in partidul lui Dan Voiculescu si a castigat un loc de senator! Iar din decembrie 2012, a inceput o ascensiune continua!

Isi cearta colegii de la tribuna, dar le si ia apararea cand

sunt la rascruce!In politica damboviteana, nu-i usor sa iei taurul de coarne. Si nici sa dai ochii cu ciobanii care au navalit in curtea Senatului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar, ca un politician adevarat, stie Cristiana Anghel cum sa o dreaga, mai ales ca, nu-i asa, numai maine nu-i poimaine si incepe un nou

an electoral!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.