Iesisera la restaurant sa manance, cand deodata iubitul ei s-a ridicat de la masa si a plecat! Ce s-a intamplat in secundele urmatoare, iti vor da lacrimile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:35

In Corea, de Sfantul Valentin, femeile dau cadouri barbatilor pentru a-si arata afectiunea fata de ei. O luna mai tarziu, exista o alta sarbatoare, a indragostitilor prin care barbatii isi iau revansa.


Dupa cateva minute, ea primeste un telefon misterios de la iubitul ei prin care ii spune sa se uite la cladirea din fata ei. La un etaj, mai multe lumini s-au aprins si mai multi oameni au pus in geam notite incercand sa creeze o imagine. Intr-un final s-a format o inima in interiorul careia era scris, "Soojung, vrei sa te mariti cu mine?  Tanara a izbucnit in lacrimi cand a vazut textul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.