IFFET, DISTRUSA. Partenerul ei de viata, Ibrahim Celikkol, i-a marturisit ca a INSELAT-O! FOTO cu actrita inecandu-si amarul in alcool

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:13

Deniz Cakir, interpreta personajului principal IFFET din serialul cu acelasi nume trece [rintr-o perioada zbuciumata dupa ce partenerul ei din film dar si din viata i-a spus ca a inselat-o.

 Deniz Cakir a fost surprinsa ziele acestea de catre jurnalisti la un restaurant d epe malul Bosforului land masa in toiul noptii in compania fratelui ei si a catorva prieteni. Actrita nu a schitat niciun zambet si era mai tot timpul trista, iar cei care o insoteau incercau din toate puterile sa o faca sa zambeasca.

Motivul pentru care actrita era distrusa de durere a zguduit showbiz-ul turc. Se pare ca, cu o seara inainte, partenerul ei cu care joaca si in serialul IFFET, Ibrahim Celikkol, i-a spus ca a inselat-o.
De atunci actrita a fost mai mereu surprinsa trista sau cu ochii plansi. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/20134705-jpg-r-640-600-b-1-D6D6D6-f-jpg-q-x-xxyxx-aa1a3052fdb982d4417a48db22c587e0.jpg
In seara in care a iesit cu fratele si prietenii lor, Deniz a consumat foarte mult alcool si la iesirea din restaurant, au vrut sa cheme un taxi insa nu s-au urcat in el deoarece actrita a vrut sa stea pe o banca, pe faleza Bosforului sa ia aer. Fotografii au surprins-o cu privirea in gol pe banca si i-au pus cateva intrebari in legatura cu serialul Suleyman Magnificul, la care ea a raspuns foarte sec.
Jurnalistii au declarat ca actrita era sub influenta alcoolului. Intrebata despre escapada lui Celikkol, Deniz nu a vrut sa comenteze. Actrita s-a urcat in taxi dupa 15 minute de stat pe banca si privit in gol.( sursa haberler.com)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.