IGIENA, o problema pentru ei! 10 celebritati care in realitate MIROS INSUPORTABIL! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 17:30

Bine, intelegem ca sunt vedete, le intelegm pana si modul lor de viata, adica unul la care noi visam in fiecare zi si recunoastem ca primesc o multime de bani doar ca respira intr-un anumit loc, dar nu pot fi intelesi atunci cand hotarasc sa renunte in a folosi antiperspirante.

Si ei sunt tot oameni normali, nu? Deci si ei fac dus, merga la wc. Gandeste-te cate celebritati admiri si care dintre ele crezi ca umeaza cu strictete regulile de igiena corporala. Nu, sa nu credeti ceea ce vedeti in filme. Mai jos puteti vedea care sunt acele celebritati de la Hollywood care au o mare problema cu igiena, mai exact lipseste cu desavarsire din viata lor.

 

10.

Russel Crowe

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/v1-5d9390da52c175d655e246a366495c3e.jpg

4. Colin Farell

Actorul de fiecare data cand apare in public are o tigara in gura, dar si parul de pe cap este gras. Semn ca nu-i place sa se spele des pe cap, ceea ce este pacat.

 

3. Johnny Depp

Poate ca se gandeste prea mult la sotia lui, care este frantuzoaica (francezii sunt cunoscut ca fiind destul de nespalati, dar parfumati) sau poate ca Depp a intrat prea bine in rolul

lui Jack Sparrow in ceea ce priveste igiena personala. Gura lumii sustine ca aceste nu iubeste ideea de a face dus si ca petrece saptamani la rand imbracat cu aceleasi haine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

 

2.

Julia Roberts

Aceasta a recnoscut in mai multe randuri ca nu foloseste antiperspirant si mai mult decat atat cine poate uita imaginea in care Julia uitase sa se epileze la axila.

 

1. Brad Pitt

Noi stim ca este casatorit cu Angelina Jolie si ca este tatal a sase copii. El este un barbat care arata bine, dar care in realitate nu practica igiena persoanala.

Se pare ca acesta in loc sa se spele atunci cand miroase, se sterge cu servetele umede si... gata se considera curat. Iti mai place de Brad Pitt.

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: