Ii aparuse o umflatura pe cap care se marea pe zi ce trece, asa ca s-a dus speriat la doctor. E incredibil ce i-a iesit de acolo cand a inceput sa apese cu degetele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:56

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans aproape 500.000 de vizualizari in doar 5 zile de cand a fost postat.

Dupa ce a observat ca pe cap ii iese o umflatura destul de ciudata, un tanar a decis sa mearga la un control de specialitate pentru a vedea despre ce este vorba. Initial a ignorat problema, crezand ca va trece de la sine, insa zona se marea vizibil de la o zi la alta.

Dupa cateva minute de cercetari, medicul a concluzionat ca este vorba despre un chist, care trebui inlaturat cat mai curand posibil.

Iata ce s-a intamplat in momentul in care s-a apucat sa il stoarca:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.