II CALCA PE URME! Adrian Enache, un tatic mandru ca fiica lui are talent muzical VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:18

Chiar daca este inca eleva la liceu, Diana Enache stie deja ce vrea sa faca in viata.

A trait toata viata pe langa scene, festivaluri si platouri de televiziune. Asa ca era de asteptat ca frumoasa domnisoara sa ii calce pe urme tatalui. Surprinzator, este ca a ales sa cante rap. O ajuta si fizicul! Diana a fost prezenta la petrecerea data in cinstea lui Michael Bolton si intorcea priviri pe banda rulanta.

Extrem de ingrijita si cocheta, Diana a purtat o rochie foarte eleganta. A avut ce sa invete de la tata si stie cum e in showbiz.
Chiar daca este fiica unuia dintre veteranii muzicii usoare din Romania, Diana vrea sa aiba propria cariera." Nu vreau sa ma folosesc de imaginea lui nicio secunda!", a declarat Diana Enache.
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}


Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”