Ii curgea sange din nas de doua zile si a intrat in panica pentru ca nu se mai oprea, asa ca a mers de urgenta la un control! E cutremurator ce i-au scos medicii din plamani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:43

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din Statele Unite, care spun ca nu au mai vazut asa ceva in toata cariera lor.

Totul a inceput dupa ce un barbat in varsta de 80 de ani a remarcat ca, din senin, nasul a inceput sa ii sangereze. Initial nu a dat prea mare importanta acestui lucru, spunandu-si ca probabil e de la tensiunea ridicata.

A intrat insa in panica dupa ce, la doua zile de la debut, si-a dat seama ca sangerarea nu se va opri de la sine. Presat si de sotia lui, a mers la un control pentru a vedea ce se intampla.



Puteti vedea in galeria foto de mai jos ce i-au scos medicii din plamani. Va avertizam ca imaginea este socanta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.