''Îi e teamă să nu pățesc ceva!'' Deea Maxer, luată la rost pentru un gest făcut în trafic. Cum le-a răspuns vedeta internauților

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 apr 2024, 22:25

Deea Maxer luată la rost de o urmăritoare

Sursa: Instagram: Deea Maxer Oficial

Deea Maxer, cunoscută pentru activitatea sa din mediul online, și-a surprins fanii cu ultima sa postarea. Vedeta a fost luată la rost pentru faptul că folosește telefonul în timp ce conduce, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Deea Maxer a fost luată la rost de către o urmăritoare pe rețelele de socializare, care i-a atras atenția că folosește telefonul în timp ce conduce. Vedeta a răspuns imediat printr-un alt video filmat la volan, în care a explicat situația.

Vedeta a fost luată la rost de o urmăritoare

Deea Maxer a fost confruntată de către o urmăritoare pe rețelele de socializare, care a remarcat că folosește telefonul în timp ce conduce.

Vedeta a răspuns imediat printr-un video postat pe platforma Instagram, în care și-a explicat comportamentul.

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea, fotografia care i-a pus pe gânduri pe fani! „Bebe?” Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Vedeta a menționat că a primit un mesaj de la o urmăritoare care s-a arătat îngrijorată de faptul că folosește telefonul în timp ce conduce.

Deea Maxer a dat asigurări că de obicei folosește Instagram-ul și face story-uri atunci când se află într-un blocaj în trafic, nu în timp ce se deplasează. Deea a adăugat faptul că părea evident că nu ținea mâinile pe volan în momentul respectiv și că mașina nu era în mișcare.

„Ieri mi-a scris o doamnă că îi e teamă să nu pățesc ceva că stau cu telefonul în mașină.

I-am spus să stea liniștită că de obicei deschid Instagram-ul și fac un story când sunt într-un blocaj, nu când circul prin trafic. Cred că se și observa în story că nu țineam mâinile pe volan, mașina nu era în mișcare, decât așa că alunecăm în aglomerația dimineții sau a după amiezei. Să aveți o zi frumoasă”, a spus Deea Maxer, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Deea Maxer s-a pozat fără pic de machiaj

Deea Maxer, recunoscută pentru autenticitatea și sinceritatea ei, a dat dovadă încă o dată de curaj și încredere în sine prin intermediul unei noi postări pe rețelele de socializare. De data aceasta, vedeta a surprins pe toată lumea prin faptul că s-a fotografiat la volan fără pic de machiaj și fără să folosească filtre digitale.

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea, mai îndrăgostiți ca niciodată! Fotografia prin care cei doi destramă zvonurile despărțirii

În ciuda micilor imperfecțiuni, Deea Maxer a ales să își prezinte frumusețea naturală, fără să îi fie rușine de ea. Fotografie postată în secțiunea InstaStory denotă încrederea profundă pe care o are în propria sa piele și în propria sa frumusețe, reprezentând un model pentru toți cei care o urmăresc.

Deea Maxer nu a captat atenția doar prin faptul că s-a afișat fără machiaj, ci și prin mesajul lăsat în dreptul postării. 

"Zicea cineva: de ce îți ții capul ca un butoi de varză ,rezemat? Păi câteodată e greu, cu planuri ,idei, vise  ”, a fost mesajul transmis de Deea Maxer prin intermediul postării sale.

Chiar și fără machiaj, Deea Maxer a reușit să surprindă prin frumusețea sa naturală.