Ii era lene sa stea sa umble dupa bebelusul ei in fiecare zi, asa ca s-a laudat pe Facebook cu solutia pe care a gasit-o! E cutremurator ce i-a facut copilului nevinovat la picioare: "Doamne, nici cainii nu stau asa! Nu meriti sa fii mama!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:12

Sa fii parinte nu este un lucru tocmai usor, si nu sunt putine cazurile in care adultii isi abuzeaza micutii chiar si fara sa fie constienti de acest lucru.

Un bun exemplu il reprezinta cazul de fata. O mama a postat pe contul ei de Facebook o fotografie care i s-a parut a fi amuzanta.

"Copilul meu umbla foarte mult si trebuie sa stau mereu dupa el. Am gasit totusi o solutie geniala pentru rezolvarea problemei! Acum stau linistit si il am tot timpul in campul vizual", a scris ea pe reteaua de socializare.

Femeia isi legase practic bebelusul de pat, asemenea unui animal.

Criticile nu au intarziat sa apara, iar foarte multi dintre cei care au vazut imaginea au apostrofat-o si chiar i-au adresat injurii.

"Esti o nenorocita! Cresti o fiinta umana, nu un animal! Daca iti este lene sa ai grija de el asa cum trebuie si nu esti in stare, de ce l-ai mai facut?", este unul dintre comentarii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Voi ce parere aveti despre gestul femeii? Vi se pare amuzant ceea ce a facut?