Ii era pofta de ceva dulce, asa ca a mers la o cofetarie si si-a cumparat un tort de zmeura. Cand a ajuns acasa si l-a taiat a avut un soc! Uite ce a descoperit in interiorul prajiturii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 02:15

Un tanar din Marea Britanie a avut parte de o intamplare extrem de ciudata pe care, cu siguranta, nu o va uita atat de repede.

Dorind sa isi satisfaca pofta de dulce, Kurt Harrison a mers la o cofetarie si a cumparat un tort de zmeura care arata delicios. A ajuns acasa si, nerabdator sa il guste, a inceput sa il taie.

In acel moment a ramas socat din cauza a ceea ce a descoperit in interiorul prajiturii: in loc de o umplutura cremoasa si delicioasa a gasit mai multe bucati de sunca fiarta, acoperita cu frisca.



In plus, la o analiza mai atenta, a observat ca in tort erau si mai multe fire de par crete. Kurt a facut mai multe imagini, a strans bucatile de tort si a mers la cofetarie pentru a cere explicatii.

Reprezentantii companiei s-au declarat surprinsi de cele intamplate si au mentionat ca vor deschide o ancheta interna. Voi cum ati fi reactionat daca vi s-ar fi intamplat asa ceva?


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.