Ii iesea fum din prize iar becurile din casa palpaiau de cateva zile. A fost ingrozit cand a descoperit cu cine impartea casa

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:40

Din fericire, musafirul nepoftit a fost indepartat si toate semnele au disparut.

Proprietarii unei locuinte din orasul australian Maroochy River au fost umiti sa descopere ca problemele electrice pe care le-au observat in casa, de la fum in prize la lumina care palpaia, erau provocate de un piton urias, care traia in peretii casei.

Au demontat una dintre prizele de pe perete si, in spatele peretelui de rigips, au vazut pielea unui sarpe, asa ca au chemat imediat un prinzator specializat de serpi.

Barbatul a facut 2 gauri in perete si a avut nevoie de o ora pentru a-l scoate afara, timp in care  s-a ales si cu o muscatura de sarpe. Din fericire pentru el, aceasta specie nu este veninoasa.

Sarpele avea mai multe urme de arsuri pe corp, din cauza electrocutarilor si a fost dus la o gradina zoologica, unde a fost tratat de un veterinar.

Reptila se afla in spatele peretelui de cateva saptamani, timp in care s-a hranit cu rozatoare si insecte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.