Ii inghite pamantul! Un bloc din Fetesti SE SCUFUNDA, la propriu! Apartamentele de la parter sunt acum la demisol

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Traiul la bloc rezerva mari surprize, cele mai multe neplacute! Cazul pe care colegii mei l-au descoperit, insa, la Fetesti intrece orice inchipuire.

Blocul pe care vi-l aratam in imaginile urmatoare se afunda, pur si simplu in pamant. Apartamentele de la parter au ajuns deja la demisol! Ca sa va dati seama cat de mult s-a cufundat acest bloc in pamant, vom face o masuratoare cu ruleta.

Parca le-a fost dat sa locuiasca intr-un lift urias care ii duce in pamant! Doamna Lupu, unul dintre locatarii blocului care se scufunda, locuieste chiar la parter, insa din imagini ai zice ca de fapt sta la demisol!

De cate ori ploua mai tare, camaruta si-asa amarata a femeii se inunda.

Disperata, si-a ridicat pragurile la usa si a facut tot soiul de improvizatii, dar degeaba.

O alta locatara simte c-a sarit din lac, in put. In urma cu un an, primaria a mutat-o din blocul alaturat, care era mai inclinat decat turnul din Pisa.

Daca familiile care locuiesc in blocul care se scufunda stau cu frica in san, autoritatile se dau de ceasul mortii sa-i ajute.
Una peste alta, locatarii ar putea scapa de chin cat de curand.

"9 familii au primit garsoniere, mai putin doua familii, care au ramas in acest bloc, nu au fost multumite cu oferta noastra, inca mai discutam, vor sa primeasca un apartament care va fi cu chirie", ne-a spus primarul. Ramane de vazut cand vor primi acesti oameni o locuinta care sa nu le mai puna in pericol vietile.

##VIDEO126833##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.