Ii mirosea ingrozitor gura si nu mai scapa de miros! A avut parte de un soc cand a descoperit ce ii crestea in gat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 aug 2021, 12:40

Putine lucruri sunt mai neplacute in public ca respiratia urat mirositoare.

De multe ori, respiratia neplacuta  nu vine doar de la ceapa sau usuroi, cauza e una mult mai grava, care trebuie eliminata pe cale medicala.

Renee Beckler suferea de respiratie neplacuta cronica, iar mirosul era foarte intens si nu scapa de el oricat de mult s-ar fi spalat pe dinti sau ar fi folosit odorizante speciale.

Speriata de faptul ca lumea incepuse sa o evite, a apelat la un medic stomatolog, pentru a gasi cauza mirosului.

Specialistul a descoperit ca avea pietre la amigdale.

Acestea sunt bucati de mancare captive intr-un buzunar al amigdalelor, care s-au solidificat si s-au transformat intr-o piatra urat mirositoare, acoperita de bacterii.

Mirosul este doar unul dintre simptomuri. Aceste pot provoca dureri de urechi, inflamari ale amigdalelor, dureri in gat, probleme de inghitire. Vestea buna este ca sunt usor de indepartat si prevenit.

Pietre de la amigdale

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.