„Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a mai îngăduit și anul acesta viața” Dana Roba, recunoscătoare că trăiește! Noi detalii despre chinuirile prin care a trecut din cauza fostului soț, Daniel Balaciu

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 ian 2024, 12:33

Cum a evoluat Dana Roba

Sursa: Instagram Daniela Roba

În vara anului 2023, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către fostul ei soț, din cauză că voia să divorțeze de el.

În urma atacului nemilos al lui Daniel Balaciu, Dana Roba a trecut prin niște chinuri extrem de mari, întrucât, după multiplele lovituri de ciocan primite în cap, aceasta era cât pe ce să-și piardă viața.

La ce chinuri a fost supusă Dana Roba

Deși a fost într-o stare de sănătate foarte gravă și instabilă, Dana Roba a reușit să-și revină, treptat, putând fi alături, în continuare, de fetițele ei, Chantal și Celine.

Pentru acest lucru, femeia îi este profund recunoscătoare Lui Dumnezeu, întrucât consideră că nu ar mai fi fost în viață dacă El nu era lângă ea în acele momente cumplite.

„9 ore în operație, 7 resuscitări și 48 de ore de comă!   Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a mai îngăduit și anul acesta viața, să fiu alături la zilele de naștere ale fetițelor mele”,  a

scris Dana Roba într-o postare pe Instagram, în care și-a prezentat evoluția pe care a avut-o până acum.

Citește și: Cine este noul avocat al Danei Roba! Vedeta s-a aflat ieri față în față cu fostul soț, iar Beni a fost alături de ea necondiționat

În respectiva postare de pe Instastory, make-up artistul a atașat două fotografii cu ea și cu fiicele ei.

Prima poză o prezintă pe femeie imediat după operația pe creier, după ce a fost atacată de Daniel Balaciu. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

În această imagine, Dana Roba fusese recent externată din spital și era foarte bucuroasă că a revenit acasă, unde s-a reîntâlnit cu micuțele Chantal și Celine.

Cum a evoluat celebra Dana Roba

A doua fotografie o surprinde pe vedetă total schimbată, arătând că se simte mai bine atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, întrucât pare plină de viață, iar mâna și cicatricile de la cap s-au vindecat.

Beni, actualul iubit al Danei Roba, a avut, și el, o contribuție majoră în vindecarea ei psihică, întrucât, în toată această perioadă, el i-a fost alături necondiționat, sprijinind-o la tot pasul.

Citește și: „Să vă rugați pentru mine” Dana Roba, anunț important! Astăzi va sta față în față cu Daniel Balaciu

Prin intermediul respectivei postări, make-up artistul nu a vrut doar să-și expună evoluția, ci și să le transmită femeilor un mesaj important. Mai exact, vedeta îndeamnă pe toată lumea să nu se mai plângă de fiecare dată când dau de puțin greu, întrucât există situații și mai rele prin care ar putea trece.

„Pentru cele care se plâng că le este greu... vă recomand să îi mulțumiți Lui Dumnezeu mai mult, pentru tot ce aveți”,  a mai scris Dana Roba lângă cele două fotografii.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.