Ii plac atat de mult banii incat isi vinde trupul barbatilor fara regrete si constiinta! VIDEO INCENDIAR

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 14:35

Dorinta de a avea cati mai multi bani au impins-o pe tanara pe un drum gresit: fata nu mai este multumita de banii pe care ii castiga de la fiica domnului Surugiu, batranul imobilizat pe care il ingrijeste de opt luni de zile, si “se angajeaza” dansatoare intr-un bar de noapte.

Viorel Mateescu are 48 de ani si este sofer la o institutie de stat. Barbatul este casatorit de 25 de ani cu Gina Mateescu, in varsta de 45 de ani care este coordonator de evenimente. Sotii apeleaza la emisiunea “Pe Banii Parintilor” pentru ca singurul lor copil, Lorena, in varsta de 19 ani, si-a schimbat brusc comportamentul: nu mai comunica cu parintii si se cearta cu ei ori de cate ori are ocazia.
Parintii se tem ca nu cumva motivul acestei schimbari radicale de comportament sa fie o relatie cu vreun barbat.

Sotii Mateescu raman socati cand, cu ajutorul specialistilor, descopera adevarata fata a Lorenei. Dorinta de a avea cati mai multi bani au impins-o pe tanara pe un drum gresit: fata nu mai este multumita de banii pe care ii castiga de la fiica domnului Surugiu, batranul imobilizat pe care il ingrijeste de opt luni de zile, si “se angajeaza” dansatoare intr-un bar de noapte.
Instruita cu grija de mama Lola, matroana localului, Lorena, mai mult dezbracata decat imbracata, danseaza provocator in fata barbatilor. Ori de cate ori are ocazia, pentru a obtine mai multi bani, tanara ii insoteste in separeul barului.

Parintii tinerei sunt oripilati cand afla ca singurul lor copil le pune somnifere in ceai ca sa iasa noaptea din casa. Mai mult, ca sa plece la ce ora vrea si sa vina in casa cu barbati doreste, tanara se joaca si cu viata batranului de care are grija, administrandu-i si lui somnifere.
Revoltati si profund indurerati de comportamentul Lorenei, parintii ii cer socoteala pentru tot acest comportament deviant. Dezamagit si suparat pe propria lui fiica, Viorel Mateescu nu mai vrea sa stie nimic de tanara, vrea sa uite ca are un copil. Matroana barului, mama Lola, este si ea trasa la raspundere de sotii Mateescu, insa, acoperita de acte, “sefa” ii da afara din locatie. In ultimul moment, Lorena realizeaza cata durere a provocat persoanelor din jurul ei si constientizeaza ca drumul pe care si l-a ales o va afecta mult in viata.
Este momentul in care fata isi da seama cat de mult a gresit fata de singurele persoane din viata care o iubesc cu adevarat si, cu lacrimi in ochi, isi implora parintii s-o ierte si s-o primeasca acasa.