„Îi place de Moise”. Irina spune tot despre posibila legătură dintre Moise și Catinca! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” de duminică, 27 august, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 aug 2023, 16:54

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Irina decide să vorbească despre concurenta în care n-are deloc încredere.

Duminică, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Irina decide să dea cărțile pe față în privința concurentei pe care nu o place și în care n-are încredere deloc.

Irina spune tot despre posibila legătură dintre Moise și Catinca

În episodul de mâine, Andreea Mantea i-a spus Irinei că se observă că nu prea are încredere în multe fete din casă.

Irina, pe de altă parte, a ținut să precizeze că este vorba doar de o concurentă, și anume Catinca.

Citește și: „Vreau s-o închei!”. Laurențiu răbufnește și iese din casă în timpul discuțiilor cu Lorena! Nu ratați un nou episod incendiar de sâmbătă, 26 august, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Păi, da! Nu în multe, în una.

În Catinca”
, a spus Irina.

Când a auzit spusele Irinei, Catinca a început să râdă, după care Irina a decis să arunce o „bombă” periculoasă chiar în platou! Concurenta susține că Moise, Laurențiu și Alexandru sunt principalele ținte ale Catincăi, pentru că îi place pe toți, dar mai ales pe Laurențiu.

„Ei îi place de Moise, știu precis că îi place de Moise, îi place de Alexandru și de Laurențiu cel mai mult”, a spus Irina.

Confuză de declarațiile Irinei, Catinca o întreabă de ce afirmă aceste lucruri apelând la o expresie ironică.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Un dans senzual se va transforma într-un sărut fierbinte între Alexandru și Irina! Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” vineri, 25 august, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„De unde știi tu? Ai visat azi noapte că îmi place de Moise?”, a spus Catinca.

Ce s-a întâmplat la hotel între Catinca și Moise

Până și Andreea Mantea a vrut să afle de ce Irina este atât de sigură pe declarațiile ei și pe faptul că l-ar plăcea pe Moise, motiv pentru care a întrebat-o de ce are atât de multă siguranță în ceea ce spune.

Catinca, se pare, ar fi vorbit despre Moise la hotel, lucru care i-ar fi dat de înțeles Irinei că îl place și l-a luat în vizor.

„Am văzut la hotel când a vorbit despre el”, a spus Irina.

Catinca nu a putut face nimic în afară de a râde la afirmațiile făcute de Irina.

Aflați care este adevărul și ce se va întâmpla mai departe mâine, 27 august 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.