"Îi place de Robert!" Julia iese la atac! Concurenta va face acuzații dure la adresa Aleynei. Cum va reacționa Robi? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 29 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 28 ian 2024, 21:00

Julia si Robi in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 29 ianuarie, la Kanal D. Iată ce se va întâmpla mâine între concurenți!

Luni, 29 ianuarie, fanii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma ediția de mâine.

Citește și: "Sunt terminat!" Bogdan izbucnește în lacrimi! S-a îndrăgostit de Ștefania?! Concurentul pune tunurile pe Larisa

Julia iese la atac! Concurenta face acuzații dure la adresa Aleynei

În ediția de mâine, Julia și Robi vor avea parte de un schimb de replici acide. Neînțelegerile dintre cei doi concurenți nu se mai termină din cauză că Robi o place pe Aleyna și o tratează cu indiferență pe Julia. Însă, Julia nu se lasă și este hotărâtă să-i arate acestuia adevărata față a Aleynei. Iată ce urmează să se întâmple în Casa iubirii.

Robi:'' Mie în momentul de față îmi place Aleyna și vreau să mă axez pe Aleyna! Uită-te cât de frumoasă e! Mamă, o ador!''

Luni, în Casa iubirii, discuțiile aprinse dintre Julia și Robi se vor accentua. Astfel, telespectatorii emisiunii vor avea parte de o ediție incendiară, deoarece Julia va scoate la iveală detalii șocante despre Aleyna. 

Robi: "Eu nu sunt a doua variantă, niciodată!"

Julia: "Păi, cum? Pentru Aleyna ai fost, pentru că l-a plăcut pe Robert."

Robi: "L-a plăcut din cuvinte!"

Julia: "Dacă Robert se duce acum și face pași spre ea, crede-mă, o să-i placă mai mult!"

Robi: "Ok. Lasă-l să facă pași către ea!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

După discuția tensionată cu Julia, Robi va vedea imagini cu Aleyna și Robert, imagini ce vor demonstra ceea ce a spus Julia. Robi își dă seama că Aleyna este atrasă de Robert și că îl place. Mai mult, acest lucru va fi observat și de băieții din Casa iubirii.

Patrick: ''Vorbește cu Robert din nou!''

Bogdan: ''Nu știu dacă v-ați uitat la emisiune, dar Aleyna a declarat că îi place de Robert.''

Patrick: ''Îi place! Și mie mi se pare pe fața ei că îi place de Robert!''

Robi: ''Da, îi place!''

Citește și: ''Treaba nu o să rămână așa!'' Bogdan, reacție neașteptată după ce Larisa a spus că nu sunt compatibili! Concurentul e hotărât să lupte în continuare pentru inima blondinei

În ediția de mâine, tinerii care au venit în Casa iubirii să își găsească jumătatea vor avea parte de tensiuni aprige și neînțelegeri, acestea apar de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 29 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.