„Îi place numai de Robert. Te sapă pe la spate”. Mihaela îl va atenționa pe Ionuț în privința Biancăi! Aflați ce se va întâmpla mâine, 22 octombrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 oct 2023, 21:02

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Mihaela va lansa o acuzație gravă la adresa Biancăi.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Mihaela va lansa o acuzație gravă la adresa Biancăi și îl va atenționa pe Ionuț în privința acesteia.

Bianca și Mihaela vor ajunge la „cuțite” mâine

În episodul de mâine, Mihaela va declara că ar fi fost dispusă să discute cu Bianca atunci când s-au certat, dar sub nicio formă nu și-ar dori să fie prietena ei.

Citește și: Larisa și George de la ”Casa Iubirii” au luat o hotărâre cu privire la relația lor. De ce nu a vrut concurenta să se apropie de Antoni

„Nu aveam nimic împotrivă să vină și să discute cu mine, am spus că nu o să fiu o prietenă bună aici cu Bianca, sub nicio formă, dar de discutat puteam să discut”, va spune Mihaela.

Bianca va susține că Mihaela a încercat să-i facă rău în emisiune punând-o într-o lumină proastă. O va caracteriza drept răutăcioasă și ranchiunoasă, apoi o va acuza de faptul că îl place pe Patrick, fostul concurent din „Casa iubirii”, care a avut o lungă perioadă relație cu o altă fostă concurentă, Nona.

„Mihaela de multe ori a căutat să mă pună într-o lumină proastă, e foarte răutăcioasă din punctul meu de vedere, ranchiunoasă și nu m-aș vedea cu ea în afara emisiunii.

Ție ți-a plăcut de Patrick, Mihaela, nu-ți mai place de Patrick?”, va răspunde Bianca.

„Aia e altceva. Uite că îmi place, care e problema?”, va spune Mihaela.

Citește și: „Nu poți să rezolvi chestiile cu o persoană care e limitată în gândire!”. Bianca tună și fulgeră în „Casa iubirii”! Cearta cu Mihaela a dus la obligația de a merge în camera roșie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Auzind discuția dintre cele două, Robert va face ochii mari și va fi surprins de ce a afirmat Mihaela.

Mihaela îl va atenționa pe Ionuț în privința Biancăi

Mihaela va face mâine o afirmație foarte periculoasă legată de Bianca. Tânăra va afirma că Bianca îl place pe Robert și că flirtează cu el chiar și când îl întreabă câte ceva despre Ionuț, iubitul acesteia.

„Tu și când a venit Ionuț în casă, primele zile, tu îl întrebai de Ionuț (n.r.: pe Robert) ce haine are dar tu flirtai așa, te uitai la el, ce haine și-a adus Ionuț”, va spune Mihaela.

Amuzată de ce aude din gura Mihaelei, Bianca îi va spune că tot ce afirmă se întâmplă doar în capul ei.

„Eu flirtam cu Robert? Este doar în capul tău”, va spune Bianca.

„Da! Și de câte ori ai ocazia râzi în gura lui! Ionuț, să te uiți mai atent când au ei doi discuții, vezi cum se manifestă iubita ta, că îi place numai de Robert. Te sapă pe la spate”, va declara Mihaela.

„Eu n-am nicio treabă”, va răspunde Ionuț, nelăsându-se manipulat de Mihaela.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 22 octombrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?