Ii placea forma capului bebelusului ei, insa cand medicii i-au spus adevarul despre ce se intampla cu el, a fost terifiata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:00

Cand Megan Boler l-a nascut pe fiul ei, Matthew, a fost foarte incantata ca nu seamana cu toti cei din familia ei. In loc sa aiba forma capului rotunda bebelusul avea capul mai lunguiet.


La un control de rutina la medicul pediatru, Megan a aflat ca Mattthew nu are zona moale a capului. El a fost diagnosticat cu craniosynostosis, un defect din nastere, inseamnand ca zona creierului nu are unde sa se dezvolte, de aceea si forma capului mai mult ovala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

exista niciun tratament pentru aceasta diformitate. Craniul trebuie operat si taiat osul. Creierul continua sa se dezvolte normal, insa nu are loc sa se dezvolte din cauza osului care il blocheaza, cauzand traume serioase.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.