Ii plangi de mila! Nu o sa-ti vina sa crezi cum a fost torturat un caine chiar de propriul stapan

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 14:15

Un ciobanesc german a fost salvat de autoritatile americane de la ceea ce ar fi putut reprezenta o moarte sigura pentru el.

Ceea ce au descoperit autoritatile americane in curtea unei case a socat o lume intreaga! Proprietarul si-a tinut legat de un copac cainele, un ciobaesc german, fara intrerupere timp de patru ani. Patrupedul arata intr-o stare jalnica. Avea rana in carne vie in locul unde era zgarda, era slab pana la epuizare si atat de deshidratat, incat a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta.

Blana lui era plina de viermi si alti paraziti care l-ar fi mancat de viu pana la urma caci bietul animal prezenta infectii pe toata suprafata corpului.

Cainele a fost salvat de autoritatile americane si dus intr-un adapost pentru animale. Stapanul a fost pus deja sub acuzatia de risca ani grei de puscarie pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”