Îi recunoști? Sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România „Îmi plăcea rău de ea în liceu”

Author: Diana Bostan

Culiță Sterp și logodnica lui

Sursa: Instagram- Daniela Iliescu

Culiță Sterp și logodnica lui sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună un băiețel minunat. Cei doi au o relație de aproximativ trei ani, însă se cunosc din perioada liceului.

Cântărețul și iubita lui au fost în aceeași clasă pe perioada liceului, iar acum formează o familie fericită. Deși viața i-a purtat în direcții diferite, cei doi s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit.

Așa arătau Culiță Sterp și logodnica lui în tinerețe

Iubita lui Culiță Sterp a fost rugată să posteze o fotografie cu ea și cu Culiță Sterp din perioada liceului.

În fotografia postată de iubita lui, cei doi par extrem de fericiți, iar acest lucru nu s-a schimbat cu trecerea timpului.

Citește și: Culiță Sterp și Daniela, vacanță în Cinque Terre! „Am plecat doar noi doi”

Logodnica lui Culiță Sterp era brunetă în acea perioadă, însă la fel frumoasă. Cu trecerea anilor, stilul lor vestimentar a evoluat, iar iubita artistului este extrem de apreciată pentru felul în care se îmbracă.

Citește și: Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă! Tot momentul a fost filmat: „Mi-am cerut scuze”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După terminarea liceului, iubita lui Culiță și-a continuat studiile în SUA, iar Culiță a lucrat la cariera lui muzicală și s-a căsătorit, iar la nuntă a luat parte și actuala lui logodnică.

Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.”, spunea cântărețul despre logodnica sa.

Culiță și logodnica lui au planuri mari de viitor

Cei doi au dat dovadă de iubire, iar logodnica lui Culiță știe cum să mențină flacăra pasiunii aprinse.

Îndrăgostiții petrec timpul împreună atunci când artistul nu se află la evenimente, și par pregătiți pentru pasul următor.

Citește și: „Mai are rost să zic ceva?”. Ce a pățit Culiță Sterp la un concert în România! Mama Geta nu s-a putut abține și i-a zis ce crede

Culiță și logodnica lui adoră să călătorească și au bifat deja destinații ca Italia, Austria, Antalya, Dubai, Turcia și Grecia.

Logodnica lui Culiță este foarte atentă la educația fiului lor și petrece tot timpul cu el.

Citește și: Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, și-a surprins urmăritorii cu o postare inedită: „Sunt foarte fericită”

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim.

Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi.   La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri', spunea logodnica lui Culiță, în momentul în care au oficializat relația.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.