Ii sangera nasul foarte puternic si parintii au dus-o la spital. Ce au descoperit medicii la ea si la parintii ei, i-a socat pe toti! Nimeni nu se astepta la asta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:41

Crystal Enns avea 14 ani cand i s-a intamplat un lucru extremd e ciudat. Se pregatea sa mearga la scoala, in Texas si isi traia viata din plin ca adolescenta.

Nici prin cap nu ii trecea ca ar putea avea o problema de sanatate, insa totul s-a schimbat intr-o clipa. Intr-o zi, a inceput sa ii sangereze nasul foarte puternic, asa ca parintii au hotarat sa o duca de urgenta la spital.

Cand au ajuns cu ea acolo, medicii au incercat din rasputeri sa isi dea seama de ce sangereaza. Dupa ce au supus-o mai multor teste, ei au descoperit ca fata suferea de fapt de o boala foarte grava a rinichilor si ca are nevoie de un transplant in cel mai scurt timp posibil.



Medicii le-au facut analize in primul rand parintilor ca posibili donatori, insa au observat pete suspecte pe rinichii lor. Dupa ce li s-au facut mai multe teste, doctorii si-au dat seama ca si ei sufera de aceeasi boala ca a fiicei lor, cancer la rinichi. Parintii cat si fiica lor au primit tratamentul corespunzator si acum sunt foarte bine. Iar Crystal a primit un rinichi de la matusa ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: