„Îl aștept să vină”. O nouă concurentă va intra în „Casa iubirii” pentru Cosmin! Aflați cine este Elena și cum va reacționa Julia mâine, 13 noiembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 nov 2023, 20:00

În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, o nouă concurenta va păși în competiție pentru Cosmin!

În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, o nouă concurentă va păși în competiție pentru Cosmin. Aflați cum va reacționa Julia!

O nouă concurentă va intra în „Casa iubirii” pentru Cosmin

În episodul de mâine, spiritele vor fi tulburate în casa fetelor de apariția unei noi concurente în competiție.

Intrarea tinerei în „ Casa iubirii ” va genera glume din partea Juliei în casa fetelor și ironii la adresa lui Cosmin în casa băieților, care îl atenționează să fie atent la cine vine.

Citește și: „N-aș vrea să despart niciun cuplu, dar nu am alte variante”. Laurențiu vrea să iasă din „Casa iubirii”, însă trebuie să expună doi colegi pentru a reuși. Acest lucru naște noi tensiuni între concurenți

Noua concurentă ți-a făcut drum direct în camera roșie, acolo unde s-a prezentat pe scurt și a spus că așteaptă venirea lui Cosmin.

„Sunt Elena, am 23 de ani și mai multe o să-i spun lui Cosmin. Îl aștept să vină”, va spune Elena.

Citește și: Catinca simte că toată lumea o pune la zid pe nedrept. Mihaela o condamnă în continuare pe concurentă: "Dacă o afectează... înseamnă că așa e!"

Când fetele vor auzi pentru cine a venit Elena în „Casa iubirii”, vor rămâne surprinse. Julia va părea destul de deranjată de faptul că Elena a venit pentru Cosmin.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Eu nu aplaud!”, va spune Julia.

Cum va reacționa Julia când îi va vedea pe Cosmin și Elena

Cosmin va ajunge și el în camera roșie, acolo unde o va cunoaște pe Elena. Se pare că cei doi se vor simți bine unul în compania celuilalt, iar Cosmin va fi interesat de Elena și de ce face în viața ei de zi cu zi.

„Sală faci? Am văzut după gambe”, va întreba Cosmin.

Întrebarea lui Cosmin va stârni râsetele Elenei, semn că se simte bine deja cu concurentul.

„Am făcut tenis de câmp de performanță șase ani”, va răspunde Elena.

În casa fetelor, imaginile din camera roșie vor fi difuzate pe conexiune. Fiindcă nu se va auzi foarte clar, fetele vor întreba ce sport a spus Elena că face, iar Julia va face o glumă.

„Ceva de câmp”, va spune Julia, în timp ce o bufnește râsul dar, în câteva fracțiuni de secundă, pare că îi dau lacrimile.

Mai multe detalii despre noua concurentă și ce se va întâmpla mai departe aflați mâine, 13 noiembrie 2023, într-un nou episod incendiar din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!