Il durea gatul de cateva zile si credea ca are o simpla viroza, dar a decis totusi sa mearga la doctor pentru un control. Cand s-a uitat in gura lui medicul a incremenit! Uite ce avea acolo acest barbat: "E inca viu!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:11

Cazul de mai jos a socat un medic din Malaezia, care spune ca in toata cariera lui nu a mai vazut asa ceva.

Totul a inceput dupa ce un barbat s-a prezentat la control spunand ca il doare gatul de cateva zile. Desi la inceput credea ca sufera de o simpla viroza, pe masura ce zilele treceau durerea devenea din ce in ce mai insuportabila.

Dupa ce l-a ascultat, medicul a inceput sa faca o serie de teste si mai multe radiografii. Cand si-a dat seama care era cauza durerii a ramas blocat: pacientul avea in gat un peste, care era inca viu.



Barbatul i-a spus ca nu stie cum de a ajuns intr-o asemenea situatie. Ulterior, dupa o procedura de extractie destul de complicata, problema a fost rezolvata.

Iata si un filmulet ce surprinde intreaga interventie:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.