„Îl iubesc” Denise Rifai nu se mai ascunde și a postat imaginile pe o rețea socială! La cine se referea prezentatoarea

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 mar 2024, 09:36

„Îl iubesc” Denise Rifai nu se mai ascunde și a postat imaginile pe o rețea socială! La cine se referea prezentatoarea

Sursa: Denise Rifai Instagram

Denise Rifai nu se mai ascunde. Prezentatoarea a postat o fotografie pe rețelele sociale, însoțită de un mesaj în care își mărturisește iubirea. Despre cine să fie vorba?

Denise Rifai, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, este și o persoană activă în mediul online, însă privată în ceea ce privește viața personală.

Pe cine iubește Denise Rifai

Cea mai recentă postarea a vedetei o surprinde într-o mașină, mărturisindu-și iubirea, însă nu e ceea ce ne așteptam. Se pare că frumoasa șatenă nu dezvăluie detalii din viața personală.

Denise Rifai este fericită în mașina unui șofer de ride sharing și îi declară iubirea artistului Eros Ramazzotti, în timp ce se plimbă pe drumurile încă frumoase ale Bucureștiului.

„Îmi doresc ca ziua să aibă mult peste 24h, să apuc să fac tot ce îmi propun. Azi, de exemplu, am avut câteva momente doar pentru mine. Mergeam la un podcast, despre care o să vă povestesc la timpul potrivit.

Au fost câteva minute, prin centrul capitalei, într-un ambient foarte plăcut oferit de această aplicație de ridesharing.

Îl iubesc pe Eros Ramazzotti. Și, câteodată, e atât de bine să ai câteva minute doar ale tale. Să privești în jur cu recunoștință, să te bucuri de puțin soare. Și să admiri tot ce este în jur.

Citește și: Care este prețul lui Victor Ciutacu? Jurnalistul a dezvăluit cât câștigă, de fapt, din televiziune: „Un milion de euro și scapi de mine”

Sunt

zone unde Capitala chiar arată UAU, fațade refăcute, cafenele cool. Deci, se poate!!!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Chiar, Noi pe cine Votăm?

Ps. Nu fac reclama plătita celor de la această aplicație de ride sharing; pur și simplu, am avut doar experiențe frumoase cu ei!

Și daaa, eram pe Calea Victoriei aici!” a scris prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

Denise Rifai, primită cu drag în brațele studenților de la Academia de Studii Economice

Îndrăgita prezentatoare a vorbit cu aceștia despre culisele pregătirii emisiunii, despre modul ingenios de a conduce un interviu, dar și despre carieră, succes și importanța dezvoltării profesionale continue.

Citește și: Îndrăgita cântăreață Claudia Pătrășcanu vine duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Pentru mine, ori de câte ori merg și vorbesc în fața studenților este o mare bucurie. Mă onorează asemena invitații. Dacă este ceva din mine, din povestea mea, din ceea ce sunt eu astăzi care să îi inspire, să îi motiveze, să îi ajute în demersul lor, le voi împărtăși cu drag din experiența mea, de fiecare dată. Mărturisesc că sunt încântată să văd ce generații de copii deștepți avem, copii în sensul <dulce> al cuvântului, pentru că sunt adulți în toată firea, studenți foarte inteligenți,” a spus vedeta Kanal D.