Il mai tii minte pe Madalin, de la ''Puterea dragostei''? Ce declaratie i-a facut jumatatii sale, de Ziua Indragostitilor

Autor: O.P.
Actualizat: 14 feb 2020, 11:49

Madalin a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la ''Puterea dragostei'', seznul 1.

Il mai tii minte pe Madalin

Dupa o incercare nereusita de a avea o relatie cu Viorela, Madalin si-a gasit jumatatea in afara casei. 

Dupa ce a iesit din casa, se pare ca acestuia ii merge mai bine ca oricand. Nu doar pe plan profesional, ci si pe plan sentimental.

Citeste si: Roxana, criza nervoasa! Cum a incercat Andreea Mantea sa aplaneze cearta violenta dintre Turcu si fosta lui iubita! Iata ce s-a intamplat in culise!

Acesta apare alaturi de frumoasa bruneta, la o nunta si poarta tinute foarte elegante. Daca frumoasa lui iubita a ales o rochie de culoare rosie, lunga si vaporoasa, care ii subliniaza silueta perfecta, Madalin a ales de asemenea o tinuta eleganta, un costum negru, camasa alba, la care a adaugat un papion rosu, pentru a se asorta cu rochia iubitei sale.

Cu ocazia zilei indragostitilor, Madalin i-a facut o declaratie foarte frumoasa de dragoste iubitei sale.

Iata ce a scris acesta: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana si Turcu, mult mai relaxati dupa bataia de ieri! Ce au vorbit cei doi astazi in emisiune, de Vallentine's Day!

Citeste si: Roxana si Turcu s-au impacat din nou! Fotografia bomba pe care el tocmai a postat-o!

Citeste si: Bianca si Livian s-au impacat! O concurenta de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluirea: "Sunt impreuna"

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.