Il manca pielea foarte tare si nu mai suporta, asa ca a mers la un control. Medicii au ramas socati cand au vazut ce avea in corp: "Dumnezeule, sunt mii, il mananca din interior!" Barbatului i s-a facut rau cand a aflat ce sunt punctele albe

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 20:20

Un barbat din China a avut o viata cat se poate de normala pana intr-o zi cand, din senin, a inceput sa il manance pielea.

La inceput nu a dat importanta acest lucru, crezand ca este ceva trecator. Insa pe masura ce zilele treceau mancarimile deveneau din ce in ce mai intense si mai greu de suportat.

In cele din urma, nemaisuportand chinul, omul a mers la un control de specialitate. La inceput doctorii nu si-au dat seama ce are, asa ca au decis sa aprofundeze analizele si sa ii faca si o serie de radiografii.

Cand s-au uitat peste ele au avut un adevarat soc! Corpul pacientului era infestat de viermi vii, care il mancau practic din interior. Barbatului i s-a facut rau cand a aflat ce are.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma s-a descoperit si sursa infestarii.

Omul mancase in repetate randuri Sashimi, o delicatesa locala asemanatoare sushi-ului: file crud de somon si ton, dar servit fara orez.

Carnea pestelui era probabil infestata cu larve care, din cauza neprocesarii, au ajuns in corpul barbatului si s-au raspandit. Acum omul urmeaza un tratament si spera sa scape de paraziti.