„Îl omori pentru așa ceva?”. Un bărbat de 29 de ani a fost ucis, deoarece a ținut ușa de la lift unor femei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 sep 2023, 06:05

„Îl omori pentru așa ceva?”. Un bărbat de 29 de ani a fost ucis, deoarece a ținut ușa de lift unor femei

Sursa: pexels

Un bărbat de 29 de ani, din Detroit, și tată a doi copii, a murit, după ce un bărbat l-a împușcat. Acesta lăsase ușa de la lift deschisă, pentru ca mai multe femei să urce î el.

Un bărbat de doar 29 de ani, din Detroit, a murit, după ce a fost împușcat de un bărbat deranjat de faptul că acesta a ținut ușa de la lift unor femei. Mama acestuia speră ca agresorul să fie prins.

Un bărbat din Detroit a fost omorât, după ce a ținut ușa de la lift deschisă

Bărbatul a fost împușcat chiar sub ochii familiei sale, după ce, din bun simț, a ținut ușa de la lift deschisă, pentru ca un grup de femei să poată urca mai întâi.

Aries Harris și-a pierdut viața pe data de 27 noiembrie, la o petrecere. Conform Fox 2 Detroit, relatează Insider, bărbatul vinovat, presupus a fi Gayelon Spencer, a fost deranjat de faptul că a trebuit să intre după femeile respective.

„Fiul meu era doar un domn, lăsând femelele să urce mai întâi în lift. Și l-au ucis din cauza asta?”, a spus mama bărbatului de 29 de ani.

Citește și: Modul tragic în care a murit Alexandru la locul de muncă, la doar 22 de ani. Tânărul urma să se însoare la anul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Conform lui Cameron, fratele lui Harris, Departamentul de Poliție din Detroit l-a dus pe acesta la cel mai apropiat spital local, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au fost nevoiți să declare decesul.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu acordat pentru ABC 7, Cameron a spus că a rămas „traumatizat” de cele întâmplate, deoarece fratele său a fost împușcat chiar sub ochii lui.

Vinovatul nu a fost reținut

Poliția din Detroit este în alertă și îl caută pe Spencer și chiar îi roagă pe cei care l-au văzut sau care au informații despre el să sune și să declare ceea ce știu.

Mai mult decât atât, departamentul a postat, în mediul online, și un videoclip cu agresorul, în timp ce intră în lift. Acesta purta o geacă de piele roșie și neagră, dar și o pereche de ochelari și sticla pe care o ținea în mână părea să fie una cu băuturi alcoolice.

Citește și: Un alt accident a avut loc în Suceava! Un bărbat de 40 de ani a decedat după ce s-a răsturnat de pe un pod cu mașina

Familia bărbatului de 29 de ani încearcă să îi sprijine pe cei doi copii rămași fără mamă și a transmis că Harris „a fost un tată, un fiu, un frate și un prieten grozav. A atins inimile multor oameni în multe moduri diferite”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.